Tüm üyelere hayırlı haftalar diliyorum... Cumartesi günü aracımın 50.000 km lik servis bakımı Akbak Hyundai de yapıldı. Randevulu gittiğim için aracı sabah 08:30 da aldılar 11:00 da teslim ettiler. Ancak bu bakım için randevu alırken servise bir tenkitte bulunmuştum, şöyleki daha önce 40.000 lik bakımı yaptırmak için yine randevu almıştım ve bana yine sabah 08:30 da gel demişlerdi ve gitmiştim ama aracı saat 10 na gelirken almışlardı çokta bozulmuştum. Sorun çıkmasın baştan savma iş yapmasınlar diye sesimi çıkartmadım ancak busefer uyardım. Neyse araç bakıma girdi... Yapılanlar Motor yağı Yağ filtresi Hava Filtresi Polen Filtresi Bujilerin kontrolü ve ayarları 4 teker açıldı Ön balatalar 2000 km gider dediler değişti arka balatalar iyi deni ayarlandı Versiyon yenilenmesi program yüklenmiş Abs kontrol versiyon yenilenmesi Hava yastıkları kontrol Ön takım A da Z ye kontrol Arka takım A dan Zye kontrol 4 kapı ayarları ve yağlanması Bağaj kapagı ayarı ve yağlanması Motor kaputu açma kapama kontrol yalanması Egzost kontrol ( en arkadaki susturucunun içi boşalmış ama idare edermiş Farlar sinyaller silecekler fren lambaları cam suyu kontrol Rot ve balans ayarı Lpg filtresinin değiimi Lpg sisteminin kontrolü ( gözle ve bilgisayar ortamında ) Otomatik antenin kontrol ve temizliği 4 cam otomatiğinin kontrolü elektrikli aynaların kontrolü yedek lastik hava basıncının kontrolü lastik havaları ve diş derinlik kontrolü ve iç dış yıkama Motor yıkama yapılarak aracımı teslim aldım. ilgi alaka 10 numara bu arada sabah açık büfe kahvaltıda vardıki buna bayıldım. Standartdı bumudur bilmiyorum ama tüm bu saydıklarım bakıldı kontrol edildi ve araç tesliminde de detaylı olarak anlatıldı. Birde 1 takım paspas koymuşlarbağaja sonradan gördüm. Bakıma gidecek yada yaptıracak olan arkadaşlara bilgi edinmeleri için sunulur. Aracım şuan harika oldu zaten bakım yaklaştımı tuhaflaşıyor bu araç ama şuan resmen yağ gibi. 285 - tl fiyat çıktı daha ben müdahale etmeden kendileri 250 - tl ye indirdiler. Az çok huyumu biliyorlar kaç senedir giderim kendileri indirimi yaptılar birde kredi kartına 2 ye böldüler dahada güzel oldu..Tşkrler....