Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

50.000 Bakımı ve Carbon Clean

'Accent Forum - Club' forumunda legion tarafından 18 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Bugün yaklaşık 6 saatimi serviste geçirip aracımın bakımını yaptırdım..Hazır periyoduk bakım yapılmışken Carbon Clean de yaptırayım..45 dk sürede bitti..Araca bindiğimde alt devirlerin biraz kuvvetlendiğini gördüm yakıt sarfiyatı aynı gibi geldi..İlerleyen günlerde görüşlerimi daha net bildiririm..
    Not: Araç Hyundai Accent Admire 1.6

2. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Carbon Clean aracına ne kadara yaptırdın hangı servıste yaptırdın ogrenebılırmıyım??

3. Misafir

Misafir Guest

CC'nin amacı adından da anlaşılacağı gibi "karbon temizliği" için yapılır, bu arada bu işlem esnasında kullanılan ürüne göre yakıt yollarındaki pislikleride temizler, ancak buradaki karbon pistonlar üzerinde oluşan karbon yani kurum'dur, CC'nin bu anlamda faydalı olabilmesi için bu işlem motor25.000 - 30.000 km sınırında iken başlanmalı ve her 25.000 - 30.000km'de bir yapılmalıdır, geç kalındığı takdirde kurum sertleşecek ve CC'deki ilaçlar işlemez hale gelecektir, zira kurum zaman geçtikçe keski çekiçle bile sökülmeyecek hale gelir ve rektefeye ister.Dolayısıyla bu km'lerden sonra yapılacak CC işlemi sadece yakıt yollarının temizliğine yarayacak ve asıl amacı olan karbon yada kurum temizliğinde bir faydası olmayacaktır.

4. mandufla

mandufla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım 77000 km de..34000 km de iken ben aldım aracı ve bu süre içinde herhangi bir CC işlemi yaptırmadım..çünkü böyle birşeyden haberim bile yoktu..ayrıca bulunduğum il de bunu yapan bi yerde yok üstelik..yaptırmaya kalksam geçmi kaldım..yaptıran arkadaştan fiyat hakkında bilgi istesem çok şeymi istemiş olurum..

5. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    her 100000 km deyken supapları takım halinde contaları ile birlikte değiştirmek daha mantıklı...

6. Misafir

Misafir Guest

Hocam mesajımda gayet net anlattım, sanırım okumadın yada yazdıklarıma güvenmiyon...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

7. mandufla

mandufla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    estağfurullah coşkun abi...güvensizlik söz konusu olamaz... mesaj alınmıştır coşkun abi:)

8. Misafir

Misafir Guest

Şakasına yazdım adamım, alma ciddiye....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Fiyat olarak KDV dahil 60 YTL..Bence gayet uygundu..yalnız yarım saat 4000 devirde çalıştırdılar arabayı içim gitti =)

10. mandufla

mandufla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim..

Bu Sayfayı Paylaş