arkadaşlar ilk marş sorununu çözdüm. tam seviniyodum ki bu kez başka bi sorun ortaya çıktı.. 5. vitese atıyorum 30 saniye demeden boşa atıyor. bu sorun yaklaşık 1000 km önce ortaya çıkmış yalnızca 2 kez tekrarlamış ve ortadan kalkmıştı. bugün yeniden nüksetti ve sanırım ortadan kalkacak gibi durmuyor. bunun sebebi ne olabilir ve bana ne kadara mal olur fikri olan varsa sevinirim. Hyundai Accent 1.5 GLS 2000
Büyük bir ihtimalle 5. vites senkromenç arızası daha önceki aracımda başıma gelmişti, en güzeli yetkili servise sorup fiyat almanız.
Dişli/senkromenç sorunu.Servis yada motor ustanızla çözünüz. Yoruma kapalıdır. SAcede çözümü bildiriniz.
arkadaşlar uzun servis-sanayi arası mekiklerden sonra güvenilir ve hesaplı bir usta bulundu. 5 vites dişlisinin arasına 200 lira sıkışmış. helal olsun şu ustalardan nasılda çekip alıverdiler hemencecik düzeldi. bütün derdi oymuş şaka bi yana 5 vites dişlisi aşınmış, taşlama ile kurtarılacak durumdaymış. işçilik+taşlama+şanzıman yağı toplam 180 liraya halloldu şimdilik sorun yok inşallah da daha olmaz...
Bazen arabanın sağına soluna para sıkışabiliyor. Geçmiş olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif