merhabalar spor yay almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım 5 cm alsam yere çok mu yakın olur ya da 3 cm alıp önleri birer bakla kessem mi? ikisi arasında kaldım şuan
Bakla kesmeyin tehlikeli. Kaliteli bir yay alin 3.5 İdeal olur sanırım. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Basmak zevk işi tabi ama ben her koşulda ve kalabalıkta kullandığım için yay olayı bana uzak. Fakat bazı arabalara çok yakışıyor D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
air gelecekteki planlarimda hem konforlu hem sekilli olsun istiyorum bunun orta yolunu bulucam ins. admire kasa gebis ve yayvan oldugu icin basinca cok tatli duruyor heleki janta hic gerek kalmiyor orjinal.jant lastikle farkli bi durusu oluyor
Eğer maddi imkanınız varsa coil takın derim.Hem konfor kaybı olmaz hem de istediğiniz zaman alçaltıp yükseltebilirsiniz.
coil dusundum de kendi amortisorum ustune on arka 800 lira dediler fazla geldi biraz bide amortisorlere guvenemedim sorun olur diye
Ben coil yeni yaptırdım.İstanbul kadosanda Remzi usta yaptı sadece önler 400'e geldi istersen yardımcı olurum
Bildiğim kadarıyla coil siteminde orjinal amortisör kullanılmıyor.Amortisör ve yay birlikte değişiyor. 400 lira spor yaya verene kadar 800'e coil takmak daha mantıklı gibi.
ozaman coil daha mantikli ben maasi alim sizinle bi irtibat saglim ozaman pm'den alcak yuksek derdim olmaz en azindan