Arkadaşlar Merhaba Araçım 1991 model f kasa cıvıc otomotik vites benzinli hiç tüp takılmamış orjınal 153bin km tramer kayıt mevcut alalı 2hafta oldu araçım şuanda sade ve yapmak istedigim egsoz sistemi araç cok sesiz biraz kızgın olsun isterim araçın şamandırası bozuk heralden yakıt atınca şamandıra cok yavas yukselıyor birde bir sorum daha var araç heralden cok yakıyor neden dersenız 50tl atıyorum ceyregin ustune kadar gelıyor okadar fazla dolanmam ama dolanıncada şamandıra sona kadar dayanıyor ya şamandıra bozuk yada cok yakıyor araçım resimlerde gösterdigim gibi sizce egsoz sistemi yapsam olurmu kaça malıyet olur ses nasıl cıkar yada ne yapmalıyım
Arac gayet guzel 92 civic jdm diye google da arastirin guzel sonuçlar bulursunuz. Ses icinde guzel bi hava filtresi ve orta susturucu iptali mantikli olabilir. Ama ilk Sanayiye gidip eksiklerini tamamen giderin bakimini yaptirin kafaniz rahat olsun Note4 Cihazımdan Gönderildi
Yağ bakımı buji değişimi hava filtresi değişimi bence de öncelikli. Debriyaj balatası fren balataları disklerin durumları. Önceliğiniz bunlar olmalı. Araç kendini toparlayacaktır performans olarak sonra diğer istediklerinizi yaparsınız. Tabi bu benim fikrim. Ben böyle yaptım. Aracıma içim rahat binmek isterim.
teşekkür ederim aldıgım günün ikinci günü hemen göturup bujiler yagı felan direksıyon yagını felan degişitirdim bakımını yaptık bir kac eksigi var onları zamanla yavaş yavaş gidericem zaten fazlada kulanmıyorum
Baskı balata, karbüratör temizliği ve bakımı, buji ve buji kabloları (perfonmans tipi olmalı), hava filtresi yeni olmalı, 4 lü headers, 51 lik düz boru, warex yada başka bi marka son susturucu ile iyi bir ses ve performans artışı elde edebilirsin