140 Lira fiyat çıkınca şaşırdım doğrusu. Daha önce yaptığım bakımdaki fiyatlarla arada çok fark var. bir önceki bakımdaki fiyatlar: 15000 bakımında: yağ filtresi 15 hava filtresi 20 yağ 80 işçilik 50 30000 bakımında: yağ filtresi 15 hava filtresi 25 yağ 80 polen filtresi 35 işçilik 55 45000 bakımında: yağ filtresi 4.65 hava filtresi 6,12 yağ 59,50 işçilik 40,70 ilk iki bakımını diyarbakırda yaptırdım. 45 bin bakımını ise fethiyede yaptırdım. aradaki farka bakınca kazıklandığımı düşünmeye başladım Bu arada amortisörlerden arka sağ taraftakinin değiştiğini söyledi bana 45 bin bakımını yaptırdığım yerdekiler. Sistemde değişmiş görünüyor dediler. Yalnız bana daha önceki bakımlarda değiştiği ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Bana verilen servis bakım kağıtlarında da böyle bir şey yazmıyor. Acaba bana bildirmeden değiştirmiş gösterip amortisörü başka bir yerde mi kullandılar? Böyle bir şey yapmış olabilirler mi?? Düzenleyen : filito
Serdar hocam onu kontrol etmedim Pek bilgim yok o konularda. Serviste de söyledim benim bilgim yok diye. Bana belki yoğunluktan söyleyemediklerini söylediler. Çünkü benim amortisörlerden ses geliyordu. Bana artık hyundai'nin direkt değişim yapmadığını yağlama yaptıklarını ve daha sonra şikayet devam ederse değişime gidildiğini söylediler. Yağlama yaptırdık. Ses devam ederse tekrar gideceğim.