45 bin -üçüncü yıl bakım fiyatlarını soran bilen varsa paylaşalım. yetkili servis erk 350 civarı fiyat verdi.
42090 km deyim yarın far ampulum patlamış değişimi için uğrayacağım dumankaya plazaya fiyat alayım barı :S
Erk plaza hem pahalı hemde işi taktir edilmeyen bir servistir, bilginize. Ona keza Ekol ise ucuz ama sanki Renault servisine Hyunda marka arac götürmüş gibi işlerini ne zamanında yaparlar nede halledebilirler. Benimde bakım zamanım geliyor kara kara düşünüyorum nereye götürsem diye...
iki hafta önce 2008 model dizel eramı gebze görtan da 45000 bakımı yaptırdım. 320 tl ödedim. bu garanti işinin gözü kör olsun sanayide 100 liralık işe serviste 320 tl verdim.
Valla benim servislere olan güvenim kalmadı.Garanti mevzsu yüzünden, bizi çoğunluğu işe yaramaz ustalarla dolu servislere mecbur kılıyorlar. Arabama çarptılar kaput hafif ezildi tampon değişti, ne rengini tutturabildiler ne de kapudu düzgün düzelte bildiler.1 haftada arabasız gezdiğim cabası. Aradım gelin bakalım dediler, 1 ay sonra arabayı verirler diye gitmek istemiyorum inanın...