Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

444 bor power

'Accent Forum - Club' forumunda LEVENT80TR tarafından 21 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bugün yağ deyiştirdim ve aracıma bu maddeyi koydurdum.nasıl bir etkisi olacak bilmiyorum kullanıp gördükçe bilgi vereceğim ama kullanan arkadaşlar acaba bir faydasını görmüşlermidir diye merak etmedende yapamadım.şimdiden bilgi verecek herkese teşekkürler.

2. Misafir

Misafir Guest

Benim bildiğim 444 le borpower ayrı ayrı ürünler....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

3. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Evet 444 ve Borpower ayrı ürünler.. Bende Borpower 'ı tercih ederim ve tavsiye ederim

4. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Açıkçası ben yakın zamanda Borpower'ın şanzıman katkısını kullandım arkadaşım ve son derece faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiyemdir. Ancak motor katkısını henüz kullanmamakla birlikte çevremden duyduğum kadarıyla fayda görmüş olan arkadaşlar var. Gerçi bazıları 1.3 aracım 1.4 gibi oldu, aracımın çekişi 2 katına çıktı v.b. gibi muhtelif alcak irtifadan uçanlarda var ama bunlarda memnuniyetin bir çeşit ifadesi olsa gerek diyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif. Toparlarsak işe yaramayacak gereksiz bir ürün olduğuna kesinlikle inanmayanlardanım.

5. Misafir

Misafir Guest

Bu arada 444'de fena bir ürün değildir...

6. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun abi 444 bor power diye bir ürün koydurdum araca 50 tl verdim.zaten şişesindede 444 le bor power i birleştiren teknoloji diyordu.beklentimdenmidir yoksa yeni yağ deyişmemdenmidir bilmiyorum ama sanki araçın gaza yüklenmemle orantılı sesi fark etti gibi.sanki daha az bağırıyor araç.neyse bakalım sonuçları illaki paylaşacağım.herkese iyi geceler.

7. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Görüşlerinizi-paylaşımlarınızı bekleriz. Umarım istediğiniz verimi alabilirsiniz.

8. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    444 borpower yazıp googleda aratınca burası çıkıyor, :D

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    444 motor katkısını kullanmıştım abi hiç bir işe yaramadı..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

10. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hangi araçta denedin? işe yaramadı. ve kaç km deydi?

11. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bizim kamyonette denemiştik 30.000km de iken..

ama borpower için aynı şeyi söyleyemem farkını gördüm..

12. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Üstad 444'ü bilmiyorum Borpower'ın ise henüz şanzıman katkısını denedim. Motor katkısını değil. Ancak heryerde aynı konudan bahsediliyor ki 100.000 km'yi devirmemiş araçlarda bu katkılar pek iş yapmıyor deniyor. Aslında mantıklıda bu katkılar diğer faydalarının yanısıra özelliklede yağ kaçaklarına karşıda etki ediyor. Motor aşınması anlamında bakıldığında da 100bin ve üstü km lerde işe yarıyor olduğu daha inanılası bir ihtimal derim.

13. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    başka bir marka bor ürünü vardı hepsi buradada
    sıfır yada rektefiye olmuş motorlarda 8bin kmden sonra kullanın yazıyordu,

14. Misafir

Misafir Guest

Bunlar hep fantazi, başka birşey değil :) Kişisel fikrim.

15. KH240

KH240 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Bende Aracıma 10.000 km Yağ değiştirirken Koymadığıma pişman Oldum Aracımın Yeni Yağ Değişimi Geldi Ve Kesin Koymayı Düşünüyordum Aracıma Kaliteli Yağ Kullanıyordum Ve Castrol Magnetec 10w/40 Kullanıyorum Ve Yağ Kutusunun Üzerindeki Yazı Dikkatimi Cekti Yağla Birlikte Hiç Bir Katkı Maddesi Kullanmayın Yazıyordu ve Castrol tr müşteri Hizmetlerini Aradım 02165712800 Ben Aracımın Yağını Değiştireceğimi Ve Ek olarak borpower Kullanmak İstediğimi Söledim Ramazan Bey Diye Biriydi Müsteri Temsilcisi Kesinlikle Önermediğini Tesler Yaptıklarını bor Üzerine Motor Faydası Yerine İlerde Büyük Sıkıntılar Doğurabileceğini Söledi Yağ Gözeneklerini Tıkadığını Ve motorun Yeterli Yağlama Yapamayacağını Söledi Zaten Öle Bi Faydası Olsa Üretilen Yapların İçine Bizde Karışım Yaparız Dediler Banada Mantıklı Geldi Mesala Uygun Olsa Castrolbor 10w/40 Deriz Fiyatta ufak Değişiklir Yaparız Pİyasaya Süreriz DediAracımın2006 1.5CRDİ 110bin kmdeAracımınYeni OLduğunu Motorunuzda Sorun YoksaÖnermiyoruz DediRamazan Bey Her Dediğime Mantıklı Cvp lar Verdi Ve Bana Kesinlikle Önermiyoruz Dedi Motorunuz İçin Gereken Bütün Katkılar Yağlarının içinde Olduğunu Belirtti Bende Koymaktan Vazgectim Bilginize Sizcede Mantıklı Değilmi castrol 10w/40 4L 55tlFaydalı Bişi Olsa CastrolBor 10w/404L 75 TL olurdu :))) Dünya Devi Böle Dedi Yukardaki Verdiğim Cağrı Merkezini Arayarak Detaylı Bilgide Alabilirsiniz....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    Düzenleyen : KH240

16. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ee o zaman Bor POWER diye motorsilk diye dünyayı sarsan bu ürünler yalan Ramazan Bey'in mantığı doğru :) .. Bence siz bor power ı kullanıp deneyin .. Ramazan Bey'ler gibi benzer işler içinde butip şeyler söyleyen çok ustalar var:)

17. KH240

KH240 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Söleyen Usta Değil Castrol TR Mühendis Testler Yaptıklarını Söledi Yani Sanayii deki Ustaya Sormadım Alıp Denemek Değil Şimdi Farketmezsiniz Diyor İleriye Dönük Yarın Bide shell Arıyacağım
    Düzenleyen : KH240

18. Misafir

Misafir Guest

Yaptığım araştırmalar sonucu bor ürününün motorun onarımını yapmaktan çok daha sağlıklı çalışması yönünde faydası olduğunu tespit ettim, yani bor ürünü "yağ katkı maddesi" değildir, bu anlamda fayda beklemek doğru değil, ayrıca km yapmış motordan daha çok yeni motorların daha sağlıklı çalışması için kullanılmasının daha uygun olacağı kanısındayım, ancak 444 gibi ürünler ise "motor onarımı" konusunda ön plana çıkıyor, yani iki ürün aynı sınıfta değil....
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

19. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Pekala yorumlarınızı bekliyoruz o zaman .. :)
    Bende bir mühendisim ve Bor Power genel müdürlüktende yakınen tanıdıgım mühendis abilerimiz var (yaşça benden büyükler).. onlarla da görüştürürüm dilerseniz sizi.. :)

20. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    okulda bölümdeki hocayı ikna edebilirsem bor powerı test edeceğim, 
    firmalarda çalışan mühendislerin kendi markalarını kötüleyeceğini hiç zannetmiyorum, oradan alınan bilgilerin sağlıklı olacağını düşünmüyrum. 
    bor power motor yağının yağlama özelliğini arttırabilir, ancak yine de sakıncalar doğurabilir.
    yani diyeceğim, her ihtimale karşı sıfır aracınıza borpwer koymayın, hem garanti delinebilir, hem de zaten yeni motor kullanıyorsunuz.
    ilerlemiş kmdeki araçlar için zarar vermez zaten.
    ayrıca mühendis olmak diploma almak değil, problemin altında yatan gerçekleri düşünebilmektir. yani elimizde bilimsel veriler olmadan, testler yapmadan, kataloglara bakmadan "mühendis olarak" konuşursak, sanayideki ustadan bir farkımız kalmaz.

Bu Sayfayı Paylaş