Selamun aleykum arkadaşlar, 2005 model 1.3gls getz im var. Yaklaşık 6 ay önce sıralı tüp taktırdık. Ve o günden beri bi takım problemler yaşıyoruz. Bide tüpten sonra çok fazla kullanılmadı askerde olduğumdan dolayı.Problemler söyle, Sabah arabayı çalıştırmayı deniyorum 4-5 marş tan sonra alıyor ancak.Ondan sonrada çalışıyor devir 2000e kadar çıkıyo ve tekrar düşüyo araba zıngır zıngır sallanıp stop ediyo.Bidaha çalıştırdığımda problemsiz çalışıyo. Biraz yol yaptıktan sonra parkedip bırakıyorum. Ve bundan sonra tekrar çalıştırmaya kalktığımda problemsiz tek tıkta çalışıyo. Acaba tüp yüzünden bi sıkıntı olmuşmudur. Sanayiye getirdik buji felan diyen oldu onları değiştirdik ama yine aynı. Akü diyen oldu aküyüde değiştirdik. Bi çözüm bulamadık acaba karşılaşan varmı böyle bi problemle.Kendi servisine götürcem ama malum askerden yeni geldiğim için şu sıralar biraz sıkıntı bu.
Merhaba , Bu konularda uzman değilim ama aynı olay bir arkadaşımın başına gelmişti. Marş motorunun mişürü değiştirilmişti.
hocam bu konuda serdar bey bilgilidir ancak ben sana söyle tavsiyelerde bulunayım muhtemelen sorunun kaynagı yanlış lpg ayarı lpg taktırdıgınız yere gidiyosunuz ayar sıkıntınızı söylüyosunuz hallediyolar nerde biliyosun dersen benim basıma da yanlış ayardan kaynaklı sizinkiyle aynı sorun geldi.tamamen yanlış ayar
Merhaba, forumda çok yerde yazdık, aslında rahatça bu bilgilere erişmeniz lazım. Yinede akşam akü kutup başını sökün, sabah taktığınızda sorunsuz çalışıyorsa sorun LPG ayarınızda.