Tuscon t gdi 2016 model aracimi gecen hafta 2. El olarak ankaradan aldim...alirken expere soktuk arka tekerler donmuyor sikinti olabilir dediler bende hyundai ata servise goturdum ...servis banaaraci lifte kaldirdiktan sobra herhangi bproblem yok deyip 100 tl (aslinda onemli bir miktar degil ama insanin aptal yerine konmasi zoruna gidiyor)parami aldilar ...bende servise guvenmeyip expere mi guvenecegim dedim araci aldim ama aklima da dustu....samsuna gelince birde kamer servisine goturdum ki ben şok oldum ..4*4 calismiyor abi ariza kodu da veriyor dediler.....aracimi30 ocakta servise biraktim parca deneyip bakacagiz dediler....cuma gunu araci arizayi bulduk parca istedik gelince takacagiz dediler....haftasonu arac lazim oldugu icin araci aldim....3 subat pazartesi aradilar bende parca geldi sanirim dedim ama onlar bana istanbuldan teknik bir elemanin geldigini araca bakmasi gerektigini belirttiler...4 subatta aracimi servise teslim ettim....bugun yani 5 subatta aradigimda henuz istanbuldan gelen onur bey isimli teknik elemanin araca bakmadigini sira gelmedigini belirttiler..... Simdi size sorum su..servis garantili bir araci icerde daha cok tutarak neyi hedefliyor olabilir....gercekten parca mi bekleniyor yoksa ben mi art niyetli dusunuyorum.... Basina bu tarz bir durum gelen var mi...varsa sorun nasil cozuldu..... ...ben mi tez canliyim bilmiyorum ama daha once honda aracimin sanzumani ariza yapti parcayi siparis ettik 2 gune geldi ve 1 gunde takmislardi....gunumuzde kargo bu kadar hizliyken bu bekleyis bende huzursuzluk yaratiyor....fikirlerinizi bekliyorum
Merhabalar. Onur bey dedikleri ASSAN H-TECH calisanidir. Kendisi oldukcabasarili bir teknik elemandir. Aracinizdaki arizanin tespiti için ona guvenebilirsiniz. Aractaki arizanizin onun teshisiyle garantiye alinmasi gerekiyor. Sabredin elbet bir sonuc alacaksiniz. Gecmis olsun.
Insallah kardesim bekliyoruz mecbur ama cok uzzadi arac da lazim gunluk kullaniyorum okula gidip gelirken birde araci yeni aldim...hemen bozuldu imasi aliyorum yakinlarimdan ki buda can sıkıcı oluyor
Sorunu hallettiler bir rulman degismis sanirim basta filiz hanim olmak uzere hyundai kamer servisine tesekkur ederim