Merhabalar, Yaklaşık 1 yıldır 2001 model Elantra sahibiyim. Bu sahip olduğum 3. Hyundai marka aracım. Daha öncekiler sırasıyla 2000 model yumurta kasa Accent 1.3 LX ve 2007 model Accent Era 1.5 CRDI Start idi. Elantramı 96.000 km.de satın aldım. Alır almaz Lpg montajı yapıldı, ayrıca park sensörü takıldı. Bunların dışında dışında araçta herhangi bir işlem yapmadım. Şu an 112.000 km.de. Sözü fazla uzatmadan, buyrun resimler..
Teşekkür ederim. Arabanın sadeliğini bozmadan ne tarz modifikasyonlar yapılabilir, bu konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Sizin de kullandığınız bir sonraki kasanın 15" orjinal jantları aklımda, ilanları takipteyim denk gelmesi için sabırla bekliyorum bakalım.
bu kasaları da çok beğeniyorum, inş pedere almak nasip olur. güle güle kullanın. jantlardan başlamak iyi olur bence. güzel bi pasta-cila, mp3 çalar ve inceden cam filmi ile şahane durur. bi de bu kasaların spoyleri var oval gelen o da çok spor gösteriyor aracı
hayırlı olsun Allah Kaza bela vermesin. Aracaı kaça aldınız ve LPG kaça maloldu? Değişeni varmı? Teşekkürler
Teşekkür ederim. 2.0'lardaki spoilerden bahsediyorsunuz sanırım? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-hyundai-elentra-67931661/detay# Teşekkür ederim. Farklı bir çizgisi olduğu için olsa gerek, ilk başlarda ben de garipsemiştim tasarımı ama şu an gözüm alıştı. Arka tamponun amerikan tarzı olması farklı bir hava katıyor arabaya. Teşekkür ederim. Aracın fiyatı bende kalsın.:RpS_cool: Araç orjinal, değişen veya işlem gören parçası yok ama muhtelif yerlerinde lokal boyaları var. Lpg için tavsiye üzerine Destro markasını tercih ettim ve 1.100 TL'ye montaj yapıldı. Markanın servis ağının sınırlı olması dışında bir sıkıntı yaşamadım, hatta gayet memnunum. Bir ay önce işim gereği arabamla Trabzon'a gitmem gerekti ancak Ordu'da lpg sistemi devre dışı kaldı ne yaptıysam arabayı benzinden lpg ye geçiremedim. Karadeniz bölgesinde servis olmadığı için eyvah dedim şimdi yandık.. Ama distribütör firma sorunu telefonda anlatmam üzerine problemin ECU'da olduğuna kanaat getirdi ve ECU ile bağlantı kablosunu İzmir'den kargo ile sorgusuz sualsiz garanti kapsamında gönderdi. 2 gün gecikmeli de olsa sorun çözüldü.