MERHABA arkadaşlar Gaziantep nizip ilçesinden aranıza katılıyorum ismim kemal 26 yaşındayım kargo firmasında çalışıyorum işte bu da benim tek göz ağrım Öön panjurda boya dökülme var acaba komple söküp siyah spey boyadan boyasak kötümü olur ve ya başkane yapılabilir
Hoş geldiniz. Aracınızı kazasız belasız kullanın. Samsung Galaxy S5' den Tapatalk Kullanarak Gönderildi
Rafık sprey boya sırıtabilir pankuru degistirebilirsin daha iyi olur iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hoş geldiniz. Bizde admire varken bende panjuru önce zımparalayıp sonra sprey boya ile boyamıştım eskiye nazaran iyi olmuştu ama panjur girintili çıkıntılı olduğundan zımparalamak vs. biraz uğraştırmıştı. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Hemşehrim aracınız çok güzel güle güle kullanınız , ayrıca Erdemli plaka olduğuna göre sanırım memleket 33 , iyi bakımlı bir araç , foruma da hoş geldiniz.
aramıza hoşgeldin kazasız belasız bin, araban temiz görünüyor.. panjurun altı nikelaj ise o siyah boyayı tamamen kazıyarak nikelaj bir görüntü de güzel durur
sağolasın hoşbulduk yok nikalaj pek hoşuma gitmiyor siyah benim için daha güzel duruyor yoksa altı nikalaj daha temiz görüntü olur ancak gözüm bu şekil alışmış nikalaj panjur çok sırıtıyor
hoş bulduk ben bu aracı mersinli gir öğretmenden aldım aldığım kişi bizim burda öğretmenlik yapıyor benim memleket G.Antep
Aramıza hoşgeldin bir admireci gözü ile bakan olarak aracın cillop gibi panjur sadece 25 tl kazasız belasız
bu gün resmi tatil olduğundan boş zamanım vardı önce gittim arabayı yıkadım bir de fotoğrafını çektim