Herkese merhaba, 30ooo Bakımı + 4 balata + kartel koruma için indirimli 850 lira fiyat aldım. 360TL bakim 150TL kartel koruma 340TL dört balata Bana biraz yüksek geldi. Sizce uygun mudur bu fiyat? Teşekkürler
Elmas'tan aldım fiyatı. bu ay sonuna kadar kendi kampanyaları varmış. yilda 30ooo km yapıyorum. 2 kere bakıma girip ortalama 1100 lira verdikten sonra yeni araba kullanmanın ne manası kaldı. eski bir araba bu kadar masraf açmıyor
servisler oyledir bu bakimlari yerin musaitse kendin yaparsin yada kendin al malzemeyi sanayide ver bi ustaya 100 lira yapiversin sana tertemiz ama aracin garanti disi kalirsa bilemem GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kendi ustam falan da var esasen ancak aracın bi tarafları dökülür diye tırstıgımdan garanti kapsamı dışında olmasın istiyorum
karter korumayi iptal et disarda baska bisey uydurursun GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Karter korumadan ziyade balatalar ciddi tutuyor. dışarıdan 100 liraya alınabilecek balataların fiyatı 330 lira civarı
Ben geçen hafta yaptırdım 2. Periyodik bakımı. 305 lira bakım ücreti, 115 TL de karter korumayı yaptırdım. Bakımda indirim vardı.
Valla bu kadar farkediyorsa beklerim bikaç hafta. Nasıl olsa sürekli kampanyaları var. sizin korumanız metal olanlardan mı yoksa plastik mi?