Evet arakdaşlar bir karşılaştırma ile daha karşınızdayım Sizce bu 2 aracın artı yönleri ? eksi yönleri ? kısaca herşeyini karşılaştıralım. Siz olsanız hangisini alırsınız yada almassınız ve nedenleri? şimdiden teşekkürler.. Saygılar..
teyze oğlu geçen sene ötv indiriminden 207sw hdi aldı, 1.6 motor çok gürültülü motoru var, pedallar acayip sert, eraya göre yanii bence denemeden alma, soonra pişman olursun kia ile ilgili bir fikrim yok
Peugeot yakıt yönünden ceratoya göre cimri diyorum ama sanırım kulaktan dolma duyumla turboları sorun açıyor muş
407 var (307 dede aynı motor var galiba) bana göre yakıt cimriis diyebilirm 1.6 HDI lar fakat cok sesli yaw dizel değil trakör gibi tarla ekilir biçilir diyeceksin peugeot alırsan kia cerato daha iyidir ama peugeot bana göre kiadan daha kaliteli arac..
307 ye bındım cok az yakıyordu ama gercekten cok seslı calısıyor ceratonun 1. vıtesının cok serı oldugunu duymustum 1.6 ydı galıba cerato,tıp ve yakıt olarak 307 parca ucuzlugu ve serılık acısından cerato derım 307 lerın eskı modellerının sadece sınyallerının takıldıgını duymustum onun harıcı hıc kımse kotulemıyor
cevaplar için teşekkürler.ancak şu durumda gene kesin yargıya varılamadı açıkcaı görünüş olarak 307 çok güzel ama herkes sorunlu diyor kafam ona çok takılıyor. şöyle 307 ayarında yani 1.6 dizel fiyat olarak max. 25 olan başka model de araç yok adam akıllı ( era demeyin )
skoda fabia, 1.4 dizel sıfırı 28,500tl temiz 2.el daha uyguna bulunur bir tavisye https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Düzenleyen : Coşkun Özcan
Bir kere cerato sedan. Bu Bile başlı başına bir seçim sebebi olabilir. Cerato 1.6 CRDİ motorla 115 beygir ve 265 nm tork var. Çok sesiz, konforlu ve daha performanslı. Arkalar bağımsız süspansiyon, fakat yine de virajlarda çok başarılı değil. Tdci motorlar ise herkesin şikayet ettiği gibi çok gürültülü ve performansı CRDİ ye göre kılpayı daha geride sanki.307 nin ilk versiyonlar sorunluydu, sonrakilerde düzeltmişlerdir ama. Kia nın da servis yönünden yaygın olmama sıkıntısı bulunuyor.
dediklerinize sonuna kadar katılıyorum..ama açıkcası biraz sınıf atlamak istiyorum.şöyle ki ; kıanın tüm iç aksamı nerdeyse hyundai ile aynı.hatta kıa sorentonun bile kısmen öyle.sonucta hepsi aynı fabrikadan çıkıyor.