yağ filtre yağ tapa yağ tapa conta hava filt. polen filt. buji cast yağ sarf malzeme toplam işcilik kdv dahil : 253 t.l dediler nasıl sizce? Düzenleyen : raver
Valla kardeş ben de az evvel Kayserideki Gürpınarı aradım,310 TL dediler.Motor yağı;hava,benzin,polen filtresi ve buji değişimi için.Dolayısıyla buraya yaptırmayı düşünmüyorum.Ayrıca servisler arası bu kadar fiyat farkını da anlamış değilim.
başka bi yerde 230 dedi oraya gidicem. * Castrol Magnatec 5W-40 * Castrol Magnatec 10W-40 A3/B3 * Castrol Magnatec 5W-30 A1 yağ olarak tavsiye üstekilerden. . Düzenleyen : raver
İlginçtir bende Kayserideki diğer servisi aradım,257 dediler.Sonra geri gürpınarı aradım ve durumu anlattım.Sizin verdiğiniz 310 a karşılık inoto 257 fiyat verdi dedim.Biz yanlış vermişiz,dizel fiyatını vermişiz benzinli de bizim ki KDV dahil 270 e geliyor ama size indirim yaparız 250 olur dediler.
hyundai acentaları aracı alırkende öyle birbşrinden müşteri kapmak için resmen ihaleye giriyolar birkaç yerden fiyat alıp değerlendirmek lazım.
5w 'yi çok seviyor bizim motorlar Önümüz zaten kış, 5w almakta bir sakınca yok bence, biraz eksiltebilir.
abi ben 1.6 admiranınkini bu yaz 406 ytl yaptırdım :S Seninkine ekstra olarak kayışklar dergişti cam suyunu ben kendim dolduruyom ondanda geçirmesinler die Servis hangi marka cam suyunu kullanıyor? Düzenleyen : Koruycu
5w30 motor yagı eksıltmıyor admırede.. sızın motorda sorun olmasın..ben 10000 km oldu kullanıyom..sorun yok..
5W/... motor yağı soğuğa karşı dirençlidir amaçok sıcak havalarda aşırı incelir veyüzeyden kopma yapar...