Selamün aleyküm arkadaşlar.3 yıl aradan sonra ( 2008 clio-2012 Citroen Picasso ) tekrardan ilk göz ağrım Elantra ma dönüş yaptim.ilk katildigimda 2004 modele biniyorduk hamdolsun yeni aracım 2015 1.6 otomatik Elantra benzinli ve tüplü.Allah kaza bela vermeden ağız tadıyla cümlemize araclarimiza binmeyi nasip etsin.Serdar hocama tekrardan selamlar çok yardımı olmuştu. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar hocam Picasso bambaskaydi yaa simdilik özlüyorum inşallah elantram ozlemimi giderir Allah'a şükür bı macera yaşamadım lakin Elantra ya göre daha doğrusu otomobil sınıfına göre biraz hantal kalıyor gene lakin uzun yolu içinin akvaryum gibi olması bambaşka. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aıle arabası modunda ıyıydı heralde cıtroen ama hyundaı hem ıkıncı elde hemde deger konusunda daha fazla kazandırır dıye dusunmekteyım.
Değer konusunda hiç düşünmedim lakin dediğiniz gibi aile arabası modunda gerçekten mükemmel bı arabaydı yalnız araba kullanmayı özlediğimi elantraya binince anladım GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi