Arkadaşlar aracı bugün boya rütuşu için servise götürdüm. Sonra servisten çıktım araç üçüncü vitesde giderken titremeye başladı. Direksiyon ve gaz pedalında net olarak hissettim. Hemen boşa attım hareket halindeyken titreme devam etti. Sonra ışıklara gelince durdum. Sonra bir daha yapmadı. İlk ve son kez oldu. Sebebi nedir acaba. Daha önce sağ tekeri sürtmüştüm kaldırıma. Ondan olabilir mi acaba. Ama sürteli 1 ay oldu.
Bence tekerliği sürtmenizle bir alakası yok.Yakıtla ilgili olabilir.Devam etmezse sorun olacağını sanmıyorum.
teşekkürler bilgiler için. ancak araç boşta giderken de titredi. Gaz yememe gibi bir durum da yoktu. Düzenleyen : alpozturk2002
araba boştaykende çalışıyor sonuçta,eğer yakıtta bir problem olduysa boşta rölantiyi düşürüp arabayı titrebilir.Genede içinize sizmezse bir servise götürüp kontrol ettirin.
Valla araba daha 3 aylık. 10 kere servise gittim Gitmek istemiyorum servise. Adamlar benden ben de adamlardan bıktım daha 3 aylık arabada. Yolda kalınca giderim ancak
Aracınızın beyni kirli yakıtı tespit edebiliyor ve bir kodla bunu hafızasında tutuyor. sadece hi-scan bu kodu görüp daha önce kirli yakıt kullanıp kullanmadığınızı tespit ediyor. Yani sorunuzun cevabı serviste :]