arkadaslar dun aracımın 5 camınada 3 numaralı fılm yaptırdım fakat aksam olunca cok pısman oldum cunku dısarsı hıc gorunmuyor yaptırdıgım yer 3 4 gun sonra camlar kuruyunca rengı bıraz acılır dedı sızce acılır mı yada surucu tarafındakılerı soksem arkalar kalsa kotu mu durur yorumlarınızı beklıyorum
Cok az acilir ucuz bi filmse 3m gibi filmler acilma yapmiyor acilma yapmazsa ondekileri sok bencede abi en incesi varken gidip koyu yapmamaliydin cezada yiyebilirsin icerisi karanliksa HTC One cihazımdan gönderildi
GARANTİLİ OTO CAM FİLMİ VE TAVAN FOLYO KAPLAMA 150 TL PRATİK OTO - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 148617314 bu ılandakı era benımkı nasıl olmus cok koyu oldu ınsallah acılır acılmaza sokucem
Hic ugrasma sok abi sok bu acilsada fark etmez asiri koyu ceza yersin git ince bi film yaptir HTC One cihazımdan gönderildi
Filmlerin açılmasını beklemek yerine ön camlardakini daha açık olanla degistirmek daha uygun olur. Kuzenimin Polo arabasina sizin gibi en koyu film cektirmisti arabayi ben kullandigimda kış ortasında çok soguklarda ön camlar yarı açık gitmek zorunda kaliyordum çünkü hiçbir aynadan karanlıkta arkadadaki arabaların farını fark bile edilmiyordu. Yazı İşleri Müdürlüğünden
Bence en koyu film yaptirmak hem guzel olmuyor hemde icerinin azda olsa gorunmesi gerekli emniyet icin ceza yerseniz bunun icin hic itiraz,etmeyin gidin acik bi filimle degistirin bencede HTC One cihazımdan gönderildi