Ceza senin arabaya mı ait ? Sosyal medya paylaşımı sandım , bu dakika farkıyla cezalar bir ara Uşak Eşme ve Ordu’da çok gündeme gelmişti. EDS ler maalesef yazıyor ve ödenmesi gerekiyor , yasal yoldan kurtuluş yok , foto da var. Geçmiş olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benimki de biri sms olarak geldi. Digeri gelmedigi icin bugün eve tebligat gelince haberim oldu. Sanirim teblig tarihi bugun oldugu icin 4 te 3 odeyebilirim degil mi?
Abi geçmiş olsun. Yasal diye biliyorum. Sonuçta ili farklı yolda iki farklı sınır içerisinde ceza yemişsin. Birde o ceza saatleri doğru değil. Keçiborluda bende ceza yedim geçen sene. Ceza yediğim saatte keçirboludaki benzin istasyonunda istirahat ediyor çay içiyordum. Hatta fişi bile var. Trafikçi bir abiye sordum. O yoldan geçtiysen saatin önemi yok kaçarı yok ödeyeceksin dedi. Oysaki bölünmüş yol 110 ile gidiyordum. Bir yerde 80e düşüyormuş döner kavşakta Uluborlu dönüşünde sanırım orada kitlemişler.
Şehir dışında araba başında beklerken eds aracı gelirken gördüm 'abi yasaksa çekeyim hemen' dedim. 'Gerek yok' dedi ve 1ay sonra fotoğraf geldi Park cebi nesi yasak anlamadım ama ödedim geçtim.
Cezayı isterseniz 2023/1. ay da kessinler, tebliğ süresi aynı yılın sonuna kadar yapılabilir şeklinde kanun maddesi mevcut. 2023/12. ayda tebliğ edebilirler.
Evet, indirimli ödeme için tebliğ tarihine itibar ediliyor... Benimde başıma geldi aynısı, 2 ay öncesinin cezasını, tebliğinden hemen sonra indirimli olarak ödedim de birazcık ferahladım...
orası park cebi değil, acil ulaşım yolu. reşadiye caddesinde bir çok yerde tabelası var, genelde bilmeyenler park edip ceza yer.
Tatile giderken bende sahil şeridinden gidip dönüşte konya yolundan döneyim derkene 3 kere ceza yemistim hey gidi günler, bir daha da o yola tövbe ettim dümdüz yol sağın solun çöl gibi basamiyon da resmen eziyet
Karadeniz sahil yolu dışında tanımam valla...çorumdan bir başlıyor arhaviye kadar en az 10 eds ve en az 3 radar...mutlaka birinden biri yakalıyor