merhabalar 3.0 V6 Galloper II almayı düşünüyorum araç hakkında herturlu bilgiye ihtiyacım var teşekkürler..
Işaretlemek Hyundai Model Galloper Submodel Galloper II Değişiklik 3.0 i V6 (161 Hp)veri Düzenle bu arabayı Kapı 5veri Düzenle bu arabayı Power 161 hp veri Düzenle bu arabayı Maksimum hız 167 km/h veri Düzenle bu arabayı Yakıt deposu hacmi 75 l veri Düzenle bu arabayı üretim içine koyarak Yılı 1998 yıl veri Düzenle bu arabayı üretim durdurma Yıl 2003 yıl veri Düzenle bu arabayı Coupe yazın Jeepveri Düzenle bu arabayı koltuk 5veri Düzenle bu arabayı Boy 4685 mm. veri Düzenle bu arabayı genişlik 1785 mm. veri Düzenle bu arabayı yükseklik 1840 mm. veri Düzenle bu arabayı Dingil 2695 mm. veri Düzenle bu arabayı ön track 1435 mm. veri Düzenle bu arabayı Back track 1450 mm. veri Düzenle bu arabayı gövde minimum hacim 1080 l veri Düzenle bu arabayı gövde azami miktar 2050 l veri Düzenle bu arabayı motor Pozisyon Açık, boyunaveri Düzenle bu arabayı motor hacmi 2972 ccm veri Düzenle bu arabayı Max güç 5000 Rpm veri Düzenle bu arabayı Tork 250/4000 Nm veri Düzenle bu arabayı Yakıt Sistemi Çok noktalı enjeksiyonveri Düzenle bu arabayı gaz dağıtım mekanizması -veri Düzenle bu arabayı Pozisyon silindir V-twinveri Düzenle bu arabayı Silindir sayısı 6veri Düzenle bu arabayı çap silindir 91.1 mm. veri Düzenle bu arabayı İnme silindir içinde 76 mm. veri Düzenle bu arabayı sıkıştırma oranı 8.9veri Düzenle bu arabayı Number silindir başına valf 2veri Düzenle bu arabayı Yakıt Tipi A-92veri Düzenle bu arabayı Drive Tam Plugveri Düzenle bu arabayı Number Dişli (Otomatik Şanzıman) ve -veri Düzenle bu arabayı Number Dişli (mekanik şanzıman) ve 5veri Düzenle bu arabayı ön süspansiyon Burulmaveri Düzenle bu arabayı Arka süspansiyon Helisel yayveri Düzenle bu arabayı Ön frenler Hava soğutmalı disklerveri Düzenle bu arabayı Arka frenler Drumveri Düzenle bu arabayı ABS evet veri Düzenle bu arabayı direksiyon tipi devridaim topları ile Koni solucanveri Düzenle bu arabayı Direksiyon hydraulicboosterveri Düzenle bu arabayı Ağırlık 2015 Kg veri Düzenle bu arabayı Maksimum ağırlık 2550 Kg veri Düzenle bu arabayı Tire boyutu 265/70 R15veri Düzenle bu arabayı
Tam modelini hatirlamiyorum fakat mitsubishi tarafindan uretilen bir aracla ayni bantda uretilmis motor mekanik vs. hyundai ye ait degil. Araci kullananlar bilenler daha iyi aciklayici yorumlarda bulunurlar.