Merhaba arkadaşlar araç arıyorum 21 .000 lira limitim var bu fiyat aralığında temiz bir araç arıyorum 170.000 bini aşmamış km olarak hasar kaydı olmayan değişen boya filan olabilir oda tavanda ön kaputta vesaire olmayacak tabi.
Allah gönlünüze gore versin de birşey sormak istiyorum; aracın boyası olup, hasar kaydının olmamasını niye istiyorsunuz. Yapılan isler ve miktar belli olsa daha iyi olmaz mi?
Era' nın temizini zor bulursunuz. Ya çok yıpranmış, yada ticariden çıkma olur 21.000 e. Accent Admire alabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakın geçmişte ( 1 ay) önce 2004 1.3 gls 94.000 deki getzi 21.350 ye verdik , 248 tl de noter masrafı ödedialan , getzimize hiç lpg takılmamıştı , ayrıca bayan öğretmen den sonra biz ikinci eldik , şimdi 3 cü elegeçti , siz dearayın kısmetinize ..
Araba isinde limit isi cok zor mutlaka artiyor 3 ay once baldizima getz aldik 2008 otom 30 bine baslangic limitimiz 20 bin tl idi
21.000 döküntü era alıp masraf edeceğine şöyle hatasız boyasız en temizinden milenyum kasa Accent alıp keyfini sürebilirsin.
Kaza değişen olsunda hasar kaydı olmasın diyenler sanırım hasar kaydından mütevellit fahiş sigorta masrafı çıkmasın diyedir diye düşünüyorum
Sigortanın fiyatının artması araç sahibi ile alakalı diye biliyorum, araç açısından sigorta fiyatına en fazla fiyata plaka etki eder.
değişen ve boya olan araçta hasar kaydı olmaması biraz soru işareti olan bir durum. aksine hasar kadının olması en azından sorunun tam olarak halledildiğine ve masrafı neyse yapıldığına işaret olur. o yüzden bence bu konuyu tekrar düşünün. orjinal ve hasar kayıtsız diye araç bulursunuz ama bilmediğiniz kusurları vardır. en azından 4-5 bin tl kadar hasar kaydı olan araçları dediğiniz fiyatlara bulabilirsiniz. hyundai era vb grup için bahsediyorum.
Bende öle biliyordum ama hala sistem ona dönmemiş.. pert veya çok hasar kayıtlı araçların sigortası yüksek çıkıyormuş öle diyorlar yani
Selam bugun kayin pederimin aracini ilana koydum belki ilginizi ceker. Ilan numarasini ekliyorum. 411782655 SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...2009-model-kia-picanto-1.1-ex-401806057/detay bu aracın arayıp sorunlarını oğren derim , mekanık sorunu yokmuş ilandan yola çıkıyorum , bende aynı seri filo çıkması kazalı aldım 90bindeydi 4 sene oluyor 140bin km oldu şuan çok memnunum yerine koyucak araba bulamıyorum 17gibi bitirirsin 4bin harcar mermi gibi yaparsın , triger fln zincir zaten ki triger,devirdaim , kasnaklar ,fren hidroliği şanzıman yağı motor yağı vs tum sıvılar disk , balata değişsen anca 4000tl masraf edersin ufak tefekte kaportayı duzelttinmi tamamdır
Merhabalar Elimde Şuan Aktif Kullandığım Hyundai Accent Admire 1.5 CRDI Var Eğer Alıcıysanız Ciddi Olarak Fiyatta Bişeyler Yapıp Anlaşırız Hasar Kaydı 3 Parça 1850 Tl Değişen Yok Araç 193 numarasından Dönüş Yapabilirsiniz .