S.a arkadaşlar. arkadaşımda 20o7 model pejo 206 var 131bin km klima abs vs. 1 çift yeni lastik önlerde kaput, sol ön çamurluk pejo servisinde orjinaliyle değişti. kazayı biliyorum ve bunun aracında ciddi bir durum yoktu. aracı 18 bine alıcam fikirleriniz nedir ? hyundai olsa sormaz alırdım da pejo olduğu için kararsızım. yorum ve görüşlerinizi bekliyorum hayırlı günler.
Fotoğraflar çıkmamış. Peugeot araçları biraz nazlıdır, düzgün kullanılmışsa, geçmişini biliyorsanız alabilirsiniz. Süspansiyonu biraz serttir, bakımlarını aksatmaya gelmez, iç hacmi de biraz ufaktır ama kullanımı keyiflidir.
4 adet kazaya karismistir. KZ1: 04/12/2014 ERP-Carpma 5100TL KZ2: 01/05/2009 KTT-Carpma KZ3: 28/12/2007 Carpma 2275TL KZ4: 09/11/2007 Carpma 5116TL
Aracın fiyatı kadar hasar var nerdeyse biliyosanız kazaların içeriğini fiyatta pazarlık yaparak alabilirsiniz C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben olsam almazdım abimin pejo ile olan magceralarını biliyorum ondan dolayı abim şuan yaklaşık 1 senedir dizel era kullanıyorum ilk aldığında foruma uğradı sonra koptu gitti arıza vs olmadan uğramaz o marka sevdası değil ama ben fransızları pek tutmuyorum ya
hasar kaydını gördükten sonra ben de caydın işin aslı 15e 1.5 gls accent yada 1996 97 corolla da iş görür diye karar verdim
Kazalarını biliyorsanız orada yazan tutarlar önemli değil ama aracı satmayı düşündüğünüz zaman başınızı ağrıtır.Şimdiye kadar sadece 1 tane peugeot araca binme fırsatım oldu o da 206ydı.Şimdiye kadar bindiğim en rahatsız arabaydı.Buna bindiğim şahin broadwayleri de dahil ediyorum ama onu kullanan arkadaşım kendi çapında arabayı modifiye etmiş bir miktar katletmişti arabayı bunda durum ne olur bilemiyorum.
böyle alıp uzun yıllar kullancaksanız, ve aile aracı gibi sakin sakin sürecekseniz sorun olmaz. ama satmaya kalkınca çok üzer.