arkadaşım sıfır getz almaya karar verdi..bugün plazaya gittik start modelini 20 300 e bıraktılar..startı olan varsa bilgi verebilirmi klima var mı bu aracın eksileri artıları nelerdir..selamlar...saygılar... Düzenleyen : enginis58
Liste fiyatı 21,300.. iyi indirim gibi. klima standart diye biliyorum. http://www.hyundai.com.tr/tr/Conten...model_id=2&menu_id=21&ordercolumn=1.1
Galiba artık klima, tek hava yastığı, hid. direksiyon ve merkezi kilit tüm en düşük donanımlı otomobillerde bile standart..
ben de 21,700olan aracımı 06da 20liraya kapatmıştım güzel indirim alıncak araba getz.sonuçta sıfır sorunsuz ve daha önce kimse kullanmamış ilk siz çok güzel bir duygu bu..
klima,tek hava yastıgı, usb mp3 çalar teyb, ön camlar elektrikli, merkezi kilit ama uzaktan kumanda yok.. fiyat iyi.biz ötv zamanında 20.500 e otom almıştık..
Bence klima yok........ Fiyat listesinde 21,300 olanda AC yok...... ............................................................................................................ Şimdi donanıma baktım her modelde standart görünüyor.... Düzenleyen : Yunus İNCE
fiyat iyi değil çok iyi..hediyeler en az 250tl civarında..19.750 gibi bir rakama gelmiş.ötv zamanında bu fiyattı aşagı yukarı..tekrar hayırlı olsun..
bu konuyu moderatörler silerse sevinirim..aracın sahibi...zaten clup üyesi oldu..bugün..selamlar...bilgi kirliliği olmasın...