Herkese iyi gunler. 2025 Tucson aracim ile uyumlu çamurluk paçalik ariyorum. Malim yurtdisi siparisler kapandi. Elinde olan veya tanidik parcaci, site bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum
Hocam ben i20 için (imparatorotomotiv) den almıştım yüzde yüz uyumluydu. Orijinal yeni ve orijinal çıkma oluyor orada bakabilirsiniz.
İnternet sayfalarindan baktim onlarda da mevcut degil galiba. Pazartesi telefonla ararim yinede. Sagolun hocam
O paçalık resmindeki küçük tornavida iyiymiş. Arka tekerlekler sökülmeden paçalık montajı yapılmasını sağlar. Ben bayi servislerine gidip dört tarafın paçalığı için parça kodlarını öğrenip bulunup bulunmadıklarını bir sormayı denerdim. Bayi servisleri parçalara bakan en iyi kataloglara sahip bence. Çoğu parça için tek bir doğru parça kodu bile bakabiliyorlar. Hyundai modellerinde bazı araçların paçalıkları oluyor ya da olmuyor. Paçalık olmayanlarda orijinal vidaları eksiksiz duruyordur bence. Orijinal vidalar servisten bulunabiliyor. Bazı Hyundai vidalarını artık Starklips markası yan sanayi yaptı. Kalitesi şüpheli. Bulunmayan bir klips lazım olursa da Starklips yan sanayisi olabiliyor. Hırdavatçılardan bulunan siyah boyalı vidalar gördüğüm kadarıyla hemen paslanıyordu ve iyi değil. Siyah mercimek vida setleri belki iyi olabilir. Ben uyduruk paçalık takılmasını ve matkap uçlu veya başka vidalarla rastgele şekilde paçalık takılmasını sevmiyorum. Arkalar için paçalık daha iyi gibi. Ön kısımda çamurluğun içlerinde toprak ve kalıntı birikmemesi önemli. Çünkü kaporta var ve buraları söküp kontrol eden oluyor. Ben bir şey biriktiğini görmedim.
Servisi aradim yedek parca bolumu ile gorustum. Aracin orjinalinde boyle bir yedek parca bulunmadigini belirttiler. Bunlar yan sanayi urunmus. Servisten temin edilmiyor malesef Pacaliklarida Yan basamaklar icin istiyorum. Yagmurlu bir havada yada camurlu yolda yan basamaklar hep cakil tasi ve camur oluyor cok cabuk kirleniyor