Merhaba agustosta 2024 elite yeni makyajli kasa aldim kablo disinda iphoneu yansitamiyorum. Sadece kabloyla kullanabiliyorum. Yeni modellerde durum boyle mi kablosuz kullanabilmek icin yapabilecegim bir sey var mi ? Cunku aracin kendi navigasyonu cok kullanissiz mecburen apple haritalar kullaniyorum.
bildiğim ve kullandığım kablosuz çalışıyor. kullanıma kılavuzuna göre giriş yaptınız mı? mesela araç viteste ve hareket halinde olmayacak falan gibi şartlar var. önce bluetoottan bağlanıp sonra carplay seçiliyor.
Selamlar, Bende ay sonu bayiiden teslim alacağım 2024 yeni bayon, fakat bir başka kullanıcıdan aldığım bilgiye göre makyajlı olmayan kasada kablosuz carplay varken makyajlı kasada carplay'in kullanılamadığıdır. Tabii ki kullanıcıdan net cevap almak gerekiyor.
maalesef kablosuz carplay yok. ufak bir cihaz alarak kablosuz yapabiliyorsunuz alışveriş sitelerine kablosuz carplay yazın 1000TLcivari
Doğrudur bende 2012 i 20 vardı onda kablosuz vardı.. Onu satıp 2025 model aldım. Bunda kablolu imiş. Bu arada 2025 style idi galiba jump larda kablosuz varmış. firma servise yönlendiriyor. Onlarda bu özellik bunlarda yok diyor. Ürün kataloğunda car play var yazıyormuş, Kablolu yada kablosuz olduğu belirtilmemiş miş