Merhaba arkadaşlar; araçtan gelen 2 trim sesi var. 1. sağ ön koltuk baş daya aparatı tıkırdayıp duruyor. Bunun çözümü var mı ? 2. si sol arka taraftan "Lok lok lok" seklinde ara ara gelen kesilen bir ses var. Koltuğa falan baktım ama ondan değil. Bu konuda terübesi olan var mı ?
Merhabalar, Sağ taraftan gelen ses sağ kapıda cam açma tuşlarının ordan veya emniyet kemerlerinin yükseklik ayarlama yerinden geliyor olabilir.(bende de 2023 bayon var ve ses buralardan geliyor.)(emniyet kemeri sol tarafta da yapıyor bu arada çok ince bir ses) aracın ön tarafından aynanın arkasındaki sensörleri kapatan plastikten de geliyor olabilir. özellikle yaz aylarında oradan da ses alıyorum. arka taraftan gelen ses benzin depon yarım doluysa ve kötü bir yoldan gidiyorsan içindeki benzin sallanınca geliyor olabilir.(önceki arabamda duyuyordum)yeni bir araç olduğundan amortisörlerde arıza yoktur diye düşünüyorum.
Arabayi birisi sürerken siz arka koltuğa oturup seslerin nereden geldiğini bulacaksınız sonrası biraz el becerisi...bende c elysee var 2023 model arka taraftan gelen tıkır tı için kafayi yedim ama buldum uğrasa uğraşa kesildi, sünger sıkıştırdım
hocam kafa dayama aparatından geliyor ses. elimle tutunca ses kesiliyor Sadece ne yapabilirim onu bilmiyorum.
Hocam , kafalığın bacaklarına arabalarda yalıtım için kullanılan arkası kendinden yapışkanlı levhadan şerit halinde kes ve kablo izole eder gibi tek kat düzgünce sar kesmesi gerekir. Çift kat olursa kalınlaşır ve kanala girmesi zorlaşır. Tek kat yapın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi