Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2023 İ20 Jump Paket Multİmedya Yükseltmesİ

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda mert4141 tarafından 20 Mayıs 2025 tarihinde açılan konu

1. mert4141

mert4141 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mert Ok
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Herkese selamlar, iyi günler. Aracım 2023 model Jump paket 1.4 atmosferik i20. Biliyorsunuz bu pakette yol bilgisayarı olarak geliyor multimedya cihazı. Ben bunu elite ve style paketlerde bulunan carplay ile değiştirmek istiyorum fakat çekindiğim bazı konular var sizlere sormak istedim belki daha önce bu işlemi yapanlar vardır.

1- Yetkili servislerin çoğu bu hizmeti yapmıyor. Yapanlar da hyundai anlaşmalı yan sanayii ürün takıyor. Daiichi marka kullanılıyormuş sanırım. Bu hizmeti alıp da memnun kalanlar var mı? Daha önceki araçlarımdaki deneyimlerimde ses kalitesinin düşmesi, ekranın sürekli donması gibi sorunlar yaşadım aynısını bunda da yaşamaktan korkuyorum. Eğer yaptıran varsa cevaplamasını rica ederim.

2- Dışarıdan yaptırmak istediğim durumda da orijinal çıkmasını bulup taktırmak istiyorum. Fakat çoğu yerden net bilgiyi alamadım. Bu elit ve style paketteki ekranlar jump pakete sorunsuz bir şekilde takılabiliyor mu? Boyutunun uyup uymadığını ve elektronik aksamlara bir zarar verip vermeyeceğinden şüpheliyim. Aynı zamanda arabanın orjinalliğinin ve garantisinin bozulmasını istemiyorum o yüzden orijinal parça kullanıp yetkili serviste yaptırmak istiyorum.

Görsellerle de anlatayım.

Bu benim aracımın ekranı.

Bu da yaptırmak istediğim ekran

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu Sayfayı Paylaş