Merhabalar. Yeni kasa i20 jump aracım var. Sadece geri görüş kamerası taktırmak istiyorum fakat hiç bilgim yok. Bütçem style pakete yetmedi. O yüzden dikiz aynasina ya da teybin üstüne bir geri vites görüş kamerası taktırmak istiyorum. Bunu temin edebileceğim bir site ya da bir alan var mı? bir model biliyor musunuz? Teşekkür ederim.
Bir arkadaşım 4 yıl evvel çinden aliexpressten şuradakine benzer bir ürü sipariş verdi. Satıcı 2 tane yollamış. Mail attı vs geri dönmediler. Bende 2013 i20 jump vardı kamera alsam diye düşünüyorum dedim durumu anlattı bana. İstersen satayım dedi. 30 dolara(o zaman 100 tl idi) aldım. Çakmaklık çoklayıcı vardı elektrikçime gittim tarpidoya monte eder misin dedim. Güzelce gizledi. Torpido ışığından beslemeyi aldı. Bağlantıları yaptı mis gibi çalıştı. 2020 de aracı değiştim. Yine 2016 jump otomatik aldım bunu diğerinden söküp buna taktırdım hala kullanıyorum. Hem kayıt yapıyor hemde geri görüş kamerası olarak iş görüyor. Bir kez bir bayanın iftirasından kurtardı şükür. Ondan beri özellikle çok gerekli olarak gördüğüm bir icat kayıt yapan cihazlar.
Teşekkür ederim. Yeni kasaların navigasyonlari henüz çıkmamış maalesef. Zaten çıktığında 7000 gibi bir fiyatı olacakmış.
ben getz'e piranha 1326 aldım gayet memnunum fakat bu kamerayı alacaksan arka kamera donarak atlayarak kayıt yapıyor