Arkadaşlar merhaba ben 3 ay önce 21 model elentra nin basic modelini aldım. Alırken satış yapan arkadaş bana satın alım sonrası multimedya ekran takilabilecegini ve orjinaline çok yakın bir ürün olacağını söyledi. 2 ay önce ekran geldi ve takıldı. Ama navigasyon sistemi ile ilgili problem yaşadım. Problem şöyle cihazı kullanmak için wifi paylaşımı yaptım. Bende poco f2pro cep telefonu var ve hem 2.4 hemde 5ghz internet paylaşımı yapabiliyorum. Ama takılan cihaz sadece 2.4ghz paylaşımı destekliyor. İnternet paylaşımı yaptıktan sorna google map ve Yandexi yükledim ama internet hızı navigasyon kullanırken yavaş kaldığı için anlık konum gösteremedi. Bende ekran yansıtma kullandım ama orda da problem yaşadım. Şöyleki arabaya takılan cihaz 2.0 usb desteklediği halde arabanın içindeki usb girişi 1.1 usb bu nedenle uyumsuzluk problemi oldu. Sonuç olarak navigasyonu kullandım ve Hyundai ekranı söküp paramı iade etti. Benim sorum şu bu arabaya takabilecegim başka bir android cihaz bulmak mümkün mü. Değilse ben bu problemi nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben Android cihazımda sygic navigasyon kullanıyorum apk olarak indirdim Full sürüm bir sefere mahsus haritaları indirdikten sonra bir daha İnternet Bağlantısına gerek kalmıyor. Yandex i sevemedim konum ya çok geç geliyordu ya hiç gelmiyordu tablet cihazlarda böyle bir sorun çıkarıyor belli ki
Hocam navigasyon sorununu o şekilde çözmüş olsanız bile yinede telefon yansıtamama ve intern problemini cozmemis oluyorsunuz ki bu bana çok saçma geliyor o cihazi taktirmak için servis benden 4.300 TL para istedi dandik bir cihaz için o kadar para neden vereyim yani. Ben açıkçası bu araca alternatif bir multimedya takilabilir mi diye merak ediyorum veya yüksek paketteki orjinal cihazı bulabilir miyiz
Ben 2017 araca necvox taktırdım kullanıyorum ayrıca şu serviste takılma kalıbından bir sıyrılalım ve ufkumuzu genişletelim servis bir marka ve servisle anlaşıyor aracınıza orda bir ekran taktırıyor üstüne de güzel bir kar koyup kılçıksız bir kazançla aracı size veriyor.
Hocam çok haklısınız serviste taktirmanin daha iyi olacağını düşündüm ama çok pişman oldum. İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz kaliteli bir yer var mi peki önerebileceginiz yoksa herhangi bir yerde taktirsam problem olur mu?
Ben bana yakın olduğu için Ankara'da GND garage'a taktırdım. 4 gb ram 64gb hafıza,kablosuz carplay ve android oto,ön kamera geri kamera,çift mikrofon çift usb.(kol dayamanın içine de çektirdim,dolu pakette olduğu için kanalları hazır) tamamını comwegen marka 3500₺ civarına malettim. Araştırmalarım sonucu istanbulda da carvocal diye bir yer buldum o bölgede en profesyoneli orası gibi geldi youtube dan araştırabilirsiniz hocam. Benim tavsiyem 2000₺civarında düşük ram ve özellikli cihazlar da var onlardan uzak durmanız.detaylı foto ve bilgi de isterseniz özelden yazın ulaştırayım
Kendileri yaramaz, ürünleri kaliteli olsa ne olur? Carvocal 'den bir ünite sipariş ettim 4 güne kargo yapamadılar. Dün sordum gönderiyoruz dediler, yine göndermediler. Gerekçeleri de çok yoğun olmalarıymış. Bu tip firmalar özellikle satış sonrası müşterisiyle hiç ilgilenmez, uzak durmak lazım.
Carvocal internet sitesi üzerinden Polo aracım için multimedya almıştım ,araç çukura girince ekran kendi kendine kapanıyordu .Tamir için gönderdim , “biz salladık üründe herhangi bir sorun olmadı dediler “. Maalesef hakem heyeti üzerinden para iadesi alabildim.Ürünleri Çin siteleri üzerinde satılan kalitesiz ürünler gibi ve fiyatları da öyle uygun falan değildi .
Sonra araştırınca bende farkettim,uzak sitelerde aynıları varmış zaten.Dediğin gibi logoyu çakıp gönderiyorlar .