Merhaba arkadaşlar .bende Tucson 2020 tgdi var geçen hafta LPG arastirmasi yapıp çoğu kişinin önerisi üzerine cangas LPG taktırdım .şuan star stop çalışmıyor ve LPG de iken vakumlama gibi bir ses geliyor.cok rahatsız oldum.gaza ayağını bas çek yapinca sadece bu sesi duyuyorum.LPG yi takan yere götürdüm normal dedi tatmin olmadım başka bir yere götürdüm o da normal dedi fakat benzinde iken olmayan bu ses beni rahatsız etti.yada cokmu evhamliyim bilemedim bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
Yani böyle bir araca brc prins gibi markalar varken cangas nedir kim önerdi atmosferik bir motor değil ki bu her kiti telöre etsin
Bu hafta urfaya gittik, baldizima astra 1.4t almıştık ve aldığımız gün araca prince teknomax taktirmistik...Biraz sürdüm lpg ye gecince aracin sesi değişiyor sanki...sizinkide normal olabilir...
sesin normal olup olmadığını bilemeyiz, lpg montajında doğal olarak aracın bir çok kısmına müdahale yapıyorlar. sizin sistemin sağlıklı çalışıp çalışmayacağını da ustalık ve takılan set belirleyecek. umarız arızasız olarak uzun yıllar binersiniz.