Babamda 2004 Getz 1.3 GLS vardı. Bugün itibari ile satıldı. Biraz yeni bir araç almak istiyoruz ve bütçemiz 2020 Clio SCe araçalra yetiyor. Babam öyle çok performanslı kullanım yapacak değil. %90 oranda şehir içinde kullanacak. Nadiren ya da gerekli durumlarda en fazla Konya'ya 150 km yol yapar. Uzun yolda en fazla Konya, Niğde, Aksaray gider. O da en fazla dediğim gibi 150 km. Hız olarak ta 110 civarında hız yapar en fazla. 90-100 arasında gider. Sormak istediğim bir nokta da trigeri Peugeot gibi yağ içerisinde mi? Çok araştırdım bu konuda bilgi bulamadım. 700-750 aralığında hatcback araç olarka tavsiye edebileceğiniz başka ne olabilir. 2015 ve üzeri olsun istiyoruz. 2004 satıp 2010'larda da kalmayalım dedik.
1.0tce öneririm, en kötü clio4 0.9tce alabilirsiniz. 1.0sce den ise 1.2 i20 daha mantıklı bir seçenek olur.
manuel kullanıyorsa 1.2 i20ler çok ekonomik demişti bir arkadaşım. 90-100 arasıda yakıt olarak çok ekonomik olur bence.
Trigeri zincirlidir. Yaklaşık 1.5 yıl dağ, tepe, şehir içi ve dışı kullandım. 20 binde aldim 35 binde sattım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yakıtı sehir içi 7 (rampası bol bir sehir için), şehir dışında ise 4.7 civari. Clio 5 SCE araçların en büyük sıkıntısı çok sabır istemeleri. Özellikle rampalarda ve klima açıksa biraz şoförlük ister. Araci yormam derseniz de yavaş ve sabit hizla çıkarsınız. Düz yolda 110 dan sonra ses biraz rahatsiz eder. Ama 1.4 fire motorlar kadar bağırmaz. Konforu, yol tutuşu, malzeme kalitesi fiyatına göre makul. Forumlardan okuduğum kadariyla da elektrik, elektronik, sensör problemleri çıkabiliyor.
Performans açısından beklediğinizden bir tık daha iyi ancak genel olarak vasattır. Fazla kronik sorunu olmayan, LPG'ye uyumlu güzel bir motordur. Getz'ten sonra ufak bir performans farkı hissettirir, ancak öldürmez. Ancak bütçe yetiyorsa kesinlikle 1.0 TCe daha iyi bir seçenek olur, o da aynı şekilde LPG'ye uyumlu aynı motorun turbolu hali, çok yüksek tork sunmaz ancak alt devirlerden itibaren sunduğu için her zaman çekişi iyi hissettirir. Ne TCe ne SCe her iki motorunda trigeri zincirlidir, uzun süre bakım gerektirmez, yolda bırakmaz.
Babamın öyle performansla işi olmaz. Şehir içinde bile 50 anca yapar. Uzun yolda da 100'ü geçtiğini görmedim. Tce ye bütçe yetmiyor maalesef.
Dün Silifke şehir içinden (15 m yükseklik) önce 900 m yaylaya çıktım ( yayla gidiş dnüş 66 km ) , hatırı sayılır miktarda eşya vardı ( 2 valiz ,9 büyükçe poşet , 2 yolcu geri döndüm 90 km ( yayla ile birlikte 155 km) mesafedeki Mersin’e vardım , geri 90 km mesafedeki evime döndüm. Tüm bu yolculuğun sonunda çeyrek depo benzinim var. Silifke Mersin arası sahilde Klima 1. Kademe açıktı. Sizce 2013 makyajlı kasa tasarruflu değil mi ? ( Not : yağ-lastik-filtreler yeni değişti ) Bu nedenle yazdım 1.2 makyajlı kasalardan temiz bulursanız tercih edebilirsiniz.
Bu fiyat bandında maalesef çıkmıyor. Abi almışken 2004 araçtan biraz daha modelli araba olsun dedik. 3-5 sene sonra tekrar yaşı büyüdü muhabbeti olmasın.
Yaş bazında bakarsanız evet öyle oluyor ama yaşlı olupta performans ve yakıt konusunda sıfıra yakın arabalarda olabiliyor.
Benim de gönlümden geçen i20 ama babamın eskidi etti demesinden çekiniyorum. Gerçi i20 eskimez. Kendine yer edindi bende çok seviyorum. Kendi arabamda i20 ve sorunsuz maşallah.