Merhaba arkadaşlar, 2016 model opel astra k 1.4 benzinli aracımı satıp Makyajlı Tucson 1.6 CRDI ELITE 4x4 otomatik aracımı 1 hafta önce aldım. İlk kez hyundai aracım oluyor. Araba donanım, konfor ve performans olarak beni memnun etti. Benim için tek eksisi led far alamamak oldu.(Aynı hayal kırıklığını astrada da yaşamıştım). Aranıza yeni katılan bir arkadaşınız olarak tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bagaj havuzu, basamak, kauçuk paspas vs. aksesuarlar düşünüyorum, özellikle bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hoşgeldiniz,öncelikle aracınız hayırlı olsun.Kazasız,belasız sürüşler dilerim. Bu ara tucson iyi satıyor sanırım. Forumda epey aktif kullanıcısı var,yardımcı olacaklarını umuyorum.
Aracınız hayırlı olsun. Ben bugün n11 den havuzlu paspas aldım, orjinal havuzlu yok dediler. Arabayı teslim almadan paspasını aldık. Bagaj havuzunu aracı teslim alırken orjinal alacağım. Aksesuar belki yan basamak olabilir, aracın tipini bozuyor fakat aracı kapı darbelerinden korur mu tam emin olamadım. Araca binerken pantolonu çamur etme ihtimalide yüksek.Bende kararsızım.
Yeni Tucson satış rakamları ile ilgili konuyu bulamıyorum bir türlü.Hangi konuya bakmam gerekiyor? Daha bir kaç saat önce okudum sanki.
Astra 1.6 cdti dynamic ile led far alamamak konusunda aynı durumu yaşamışız Halojen olarak bugüne kadar en iyi aydınlatan farlara sahip tucson... ileriki bir zamanda led ampul ile değişim yapabilirim... Hepsiburadada bir sürü bagaj havuzu ve paspas bulunuyor. Ben aldım güzelde oldu... Bundan ayrı olarak ön kapı camlarının tonu açık ileride film attırabilirim. Aracın rengi daha iyi ortaya çıkar. Zaten tavandan yeteri kadar ışık alıyor...
bizim Tucson'da vardı, kışın ikisinden de buhar çıkar çok güzel dururdu. Çift çıkış koymamaları yine bir nebze kabul edilebilir ama o bir tarafı sahte olan difüzörü kim tasarladı. Aynı durmuyor bile.
Kış aylarında komik oluyor duman olayı gerçekten , bir taraftan çıkıyor bir tarafta görüntü yok. Biraz kullanınca çakması ile renk farkı bile komik oluyor,bir tarafın ucu kararıyor, öbürü mis.
Benim pert olan arabaya yaptıklarımı yazayım. 1. Cam açma kumandalarının etrafına kaplama aldım (Çinden) 2. Ön ve arka sisler etrafına krom kaplama aldım (Çinden) 3. Kapı hoparlör etraflarına kaplama aldım (Çinden) 4. Direksiyon kumandalarının etrafına kaplama aldım (Çinden) 5. Kalorifer ızgara etrafına kaplama aldım (çinden) 6. GDI çıkartması ile TGDI çıkartması aldım (çinden). GDI çıkartmasını arka turbo yazısının altına TGDI çıkartmasını ön panjura yapıştırmıştım. O kısıma taş çartpmıştı. Hem onu kapattım hem TGDI vurgulamış oldum 7. Kapı eşikleri 8. Krom kaplamalı cam rüzgarlıkları 9. Komple şeffaf film kaplattım en son. Hepsiyle birlikte hurdaya çıktı Yeni tucson için fazla bir seçenek yok şimdilik. Cam otomatiklerinin etrafına kaplama iyi olur. Zira o kısımlar çizilmeye çok açık. Ama ısıtmalı koltuk olduğu için arka kapılara bulmak imkansız gibi. Yan basamak olabilir bir de Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız mutlu günlerde kullanırsınız inşallah.