Merhabalar 2017 elantra aracımın far ampüllerini değiştirmek istiyorum uzun (h?) kısa (h?) gündüz farı (h?) h kaç oluyor
Merhabaa; https://www.osram.com/apps/gvlrg/en_COM Bu siteye araç bilgilerinizi tam girin, ampül tiplerinizi size verecektir.
Merhabalar vermiş olduğunuz linkte elantra males yok sadece 2006-2011 model seçilirse çıkıyor onun üzerine makyajları sayarsa 3kasa değişti diye biliyorum
Hocam oto elektrikçisine gidip sor onlar bilir öğrendiğini de bir taraftan not alırsın , ikincisi aracın kullanım kılavuzunda da belirtmesi gerekir eğer ulaşabiliyorsan. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kısa farlar hb3 9005 uzun farla h7 Ben kısa farı photon un ucuz bir modeliyle değiştirdim memnum kalmadım geri söktüm kaliteli bir şey almanız lazım
Kullanım kılavuzuna tabi ki kolaylıkla erişilebilir. Ama bana tutmayı öğretme balık ver deniliyorsa, o başka.
Eranın kılavuzunda ampül tipi değil duy tipi yazıyor , kendi kendime bu ne lan dedim ve duy tipi arattım. Sonuçta bir şey bulamadım. H numarası lazım illaki.
baya aradım bulamadım kılavuza baktım kılavuzda yok İnterneti aradım h1-h7-h4 diyen var çok teşekkür ederim sağolasın hocam
Hocam inanın baktım ama kılavuzda bulamadım bulsam ne kendim meşgul olurum nede sizi meşgul ederim yinede teşekkür ederim ha ayrıca balık tutmayı yemektrn çok severim