boş hali çok kotu duruyor ozellikle iç ekran , bi çıksın piyasaya gorelim yollarda illaki gozumuz alışıcaktır
Elantranında eskisi güzeldi, İ30'unda eskisi daha güzel. Yeni İ30 sportif yapısını ve özgün tasarımını kaybetmiş sanki, Arka camı daha dik bir açıyla konumlandırmışlar gibi geldi bana. Çok üzgünüm ama ilk bakışta "ezber bozan" aracın hactback modeli ile peugeot 308'i andırdı bana.
önceki kasasınında aman aman bir tipi yoktu zaten saçma sapan heryeri kıvrım dolu tosbağa gibi bişeydi. en azından bunda ön panjur vs biraz şekil olmuş öncekine göre ben beğendim
Beğenme me konusuna takılmadım... O benim haddime değil. Kişi beğenir yada beğenmez... Ben biz Türklerin tipik özelliğine değindim arabanın orasını burasını benzetme
Konunun özünü yakalayamamışsın. Asıl konu hyundainin bütün modelleri hiçbir araçla kıyaslanamayacak kadar özgün tasarımlara sahipti. İçi de dışı da. Yani hyundai isterse kendi tasarımlarında gayet başarılı. Ama pazara gircem diye alman tasarımlarını taklit ederse benim yorumum budur.
3 secenek var. 3 yil.sinirsiz 5 yil 100.000km 7 yil 80.000km Hangisini tercih ederseniz o gecerli ilk satista. Mobilden gonderildi.
7 inç diğer araçlardaki gibi (bazı merso modelleri dahil) son dakkada koyalım satsın elimizde patlamasın diye bağırıyor.
TRye 1.0 TGDI sunmamaları cok yerinde bir karar olmuş. Cunku otomatigi olmayacaktı sadece manuel olacakti, TGDImotor oldugu icin baslangic fiyati yuksek olacakti (Style TGDI 80bin civarı). Insanlarda olumsuz bir ilkizlenim bırakacakti. Ama 1.4 atmosferigi Style manuel olarak sunmalari, i20 full fiyatina i30 STYLE tercih edilmesine sebep olabilir. 1.4 T ve 1.6Dye zaten laf yok.