Arkadaşlar 2017 elentra 1.6 D Cvvt motor için lpg öneriniz var mı? Hani marka lpg taktırayım. Özellikle Ankara bildiğiniz güvendiğiniz yer varsa yazarsanız sevinirim.
Kardeşim ben BRC platinum taktırdım memnunum tüketimi çekişi iyi eksisi enjektör sesi çok geliyor rölanti de birde gösterge doğru göstermiyor oda simi tanklarin kronik sorunu
Merhaba, ben de aracımda Prins Technomax Plus kullanıyorum oldukça memnunum, eksi olarak ben de şamandıra ve gösterge sorunu yaşıyorum ancak bu zamana kadar ne araç çekişinden ne de yakıt tasarrufundan hiçbir şikayetim olmadı çok memnunum.
Gemini enjektör kullanıyor benim arabadaki kit, en sessiz enjektörlerden biri piyasadaki benimde ses şikayetim olmadı.
İki yıl önce prins tecnomax taktırdım. Sadece bir defa kendi pimpirikliğimden ötürü LPG filtresi değişimine gittim. Kesinlikle tavsiye ederim. Benden sonra da bir arkadaş kendi elantrasına taktırdı. O da çok memnun. ilgilenirseniz taktırdığım kişiyi önerebilirim. 4 arabaya taktırdık orda. İşçilikleri çok iyi.
60 litre tank tavsiye ederim . Bagajı öldürür ama menzil ve gösterge problemi yaşatmaz . Atiker yerli ve ucuzdur her yerde ustası vardır önemli olan Montajını iyi yapan yer bulmalısın . Afr ayarı istemiyor . Benzin haritasına göre davranıyor.
özel mesaj yazamadım. Reklam gibi olmasın, adminler hoş görürse sevinirim. Ankara’da “şimşek otogaz” İvedik sanayi sitesinde. Memnun kalırsınız.