Herkese merhaba.Okuyup da bilerek cevap veren olursa sevaba girer Çünkü başlıktaki aracı yeni aldım ve hiçbir özelliğini daha bilmiyorum.Bunun start stopu nasıp devre dışı bırakılır?Navigasyon da var opsiyon olarak.Kullanan vardır belki diye bi sorayım dedim.(Düzeltme:Araba style değil style plus)
Foruma hoşgeldiniz. Aracınız yeni ve yüksek modelli. İlk yapacağınız üşenmeden aracın kullanım kılavuzunu okumaktır. Belki 3-5 sene kullanırken bile fark edemeyeceğiniz bir çok özelliği fark edersiniz.
Eyvallah hocam.Kullanım kılavuzu veya kitapçığı almadan varmı diye sordum yok dediler.O yüzden mecbur buraya sordum.Hayırlısı artık olmazsa tuşlara basa basa veya böyle mecralardan öğrenecez
Aşağıdaki linkten aracınızın bilgilerini girip türkçe kullanma kılavuzunu indirebilirsiniz. https://www.hyundai.com/tr/tr/satis-sonrasi/maintenance/kullanma-klavuzu
Star stop iptali elite pakette vites kolu sağ tarafından düğmeden kapatılabiliyor. Navigasyon internet destekli olmadığı için anlık trafik yoğunluğunu göstermiyor. Zaten artık akıllı telefonlar ile herkes kullanıyor navigasyonu.
Kontak deliğinin yan tarafında veya el freninin arkasında tuşu var. "engine start stop" yazar veya daire içerisinde büyük A harfi olur.
Sağolun arkadaşlar herkese.Start stopu bu tuş ne işe yarıyor derken deneyerek öğrendim dün.Çok şükür bilmediğim çok fazla birşey kalmadı sanırım ama olursa gene sorup yardım alırım inşallah burdan