Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2017 25 Bin Km 1.4drdi Arac Sorunlarim

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda HALİL61 tarafından 25 Kasım 2018 tarihinde açılan konu

1. HALİL61

HALİL61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    HALİL
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Merhabalar.ilk aracım olarak yenı aldıgım arac 2017 model 1.4crdi dizel aracımı daha alalı 1 ay oldu aracın 1 ay icerisindeki sorunlarını burdan yazıp sizinde bu gıbı durumlarla karşılaştıgınızda yaptıgınız cözümleri yardımcı olmanızı rıca edıyorum
    1. olarak aracın anahtarı sustalı ve bu sustaya basınca anahtarı cıkarmıyor 2-3-4 kere peş peşe basıyorum sankı bır mılim cıkar gıbı oluyor ve elımle cekerek anahtarı cıkarıyorum

2.olarak teyp usb destekli usb mi taktım muzuklerım acıldı buraya kadar sorun yok yola cıktım muzıker calıyor ve yolda gıderken bır anda hıc bır şeye basmadan radyoya gecıyor kapatıyprum radyoyu muzizleri acıyorum aradan 2 dk gecmeden tekrar radyoya gecıyor kapatıyprum radyoyou ve bu böyle tekrarlıyor 3-4 kez

3. olarak trabzon köy ve mahalle yolları cok bozuk cukurlu vs bu yollarda 2. vıtesle gıderken aracın arka amartisörlerınden ınanılmaz sesler ıcerı gelıyor tofaş arabası gıbı

4.olarak yolda arac ile 80-100km hzıla gıderken ınanılmaz dıreksıyonun saga sola dogru gittigini hıssedıyorum buda guvensizlik hıssı yaratıyor uzerımde ıkı elle sureklı tutma geregı hıssedıyorum dıreksıyonu

evet arkadaslar bu gıbı durumlar yasıyorum bunları 30 bın bakımı ıcın gıttıgımde yetkılı servıste anlatacagım eger bunlara cözum bulacaksalar yapıcaksalar aracımı yetkılı servıste bakıma sokacagım yok bunlar bu arabada kronık sorun kullanıcı hatası gıbı cvplar verırlerse zaten garantının bır anlamı yoktur dıyıp aracı sanayıde bakım yaptırmayı dusunuyorum sızce bu gıbı durumlara cözum bulurlar mı garantı kapsamında ???

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, yetkiki sevisten once anahtarciya ve rot bakansciya gitmeniz daha ekonomik olur. Amortisor sesi ve muzik sistemi servis cozer.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koreci ve erhancakmakk bunu beğendi.
  3. Burak&Buse

Burak&Buse Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    756
    Ad Soyad:
    Remzi Akıncı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Müzik sistemi TA on (açık) konumdadır. Kapalıya alırsanız radyo tekrar açılmaz. Anahtar içinde @MSC Serdar Beyin dediği gibi anahtarcıya giderseniz sorun çözülür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erenuzel41 bunu beğendi.
  4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kullanma kılavuzunu okuyun. elinizde basılı olarak yoksa pdf olarak internette ve forumda mevcut. bazı sorulara kılavuzdan çözüm bulursunuz.

Bu Sayfayı Paylaş