Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2016 Tgdi Benzinli Aracım Yan Ayna Altındaki Lambalar Sönmüyor.

'Tucson Forum - Club' forumunda Meffdemirel tarafından 26 Mayıs 2024 tarihinde açılan konu

1. Meffdemirel

Meffdemirel Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Muharrem DEMİREL
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL

Merhaba, bu arıza acil olduğu için başlığa yazdım. Aslında bu araç beni çok üzüyor.
    2023 Aralık ayında ilk defa bir Hyundai Tucson aldım. 20 gün sonra aküsü ekranda ışıklar yanıp sönmeye baslayinca değiştirdik. Ardından LPG de daha fazla olmakla birlikte çok az seviyede benzinde de rolantide dalgalanma başladı. Kırmızı ışıkta bazen stop etti. Bir ustaya götürdüm subap dedi. Üst kapağı söküp kontrol etti. Sorun görmedi. Gaz ayarı yaptır dedi. Yaptırdım sorun devam edince gaz kelebeğini söküp temizlik kontrol yapıldı. O da sağlam çıktı. Usta pes etti böyle kullan sıkıntı olmaz dedi. Başka ustaya gittim oda bulamadı. Bende yetkili servise götürdüm. Onlarda kavrama ve volandan kaynaklı dedi. Dalgalanma LPG den oluyor, benzinde hafif dalgalanma şarj dinamosu milinde az bir boşluktan olduğunu önemsiz dediler.
    Şimdide sabah işe normal gittim. Akşam çıktığımda araba marj bastı fakat çalışmadı. Arabayı bıraktım sabah yeniden denedim olmadı. Hatta LPG direk denedim olmadı. Ustayı çağırdım adam geldi düğmeye bastı çalıştı araba. Aralara duygularımı yazmıyorum siz hissediyorsunuzdur. Neyse bir hafta kullandım hiç sorun yapmadı. Arabayı yıkadım eve gideyim dedim yine çalışmadı. Arabayı yine bıraktım 2 saat sonra geldim çalıştı. Evin onune getirdim arabayı bir daha çalışmadı araba. Dün akşam eve geldiğimde baktım yan aynaların altindaki LED lambalar sönük bir şekilde yanıyor. Aç kapa aç kapa yok sönmedi. Akü kablolarını sökunce söndü fakat bu saferde aracı kilitleyemedigim için yeniden taktım. Lamba ile ilgili sigortaları söktüm. Fakat sönmedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Pazar günü olduğu için usta bulmakta zor. Yardım eder misiniz?

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 26 Mayıs 2024
  2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, lpg sisteminin sigortasını söküp dener misiniz, yanlış bir yerden elektrik almış olabilirler. rölanti düzensizliği kavrama kaynaklı olabiliyor.

MAERKEK ve Lions_in_A_Cage bunu beğendi.
  3. Lions_in_A_Cage

Lions_in_A_Cage Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,253
    Ad Soyad:
    Yusuf Türkarslan
    Yaşadığınız Şehir:
    15-BURDUR
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Msc hocam doğru söylüyor elektriği alırken bir sıkıntı olmuş belli ki

MAERKEK bunu beğendi.
  4. Meffdemirel

Meffdemirel Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Muharrem DEMİREL
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    LPG sigortası söktüm. Yine arıza devam ediyor. Bugün arabayla ilgilenecem derken bu kadar arızanın üzerine bende arıza çıktı. Böbrek taşı yarında ameliyat olacam. Rabbim CC beterinden saklasın. Sağlık daha önemli. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

bekobey bunu beğendi.
  5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Büyük geçmiş olsun , önce sağlık , araba sonraki iş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Meffdemirel, MAERKEK ve bekobey bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş