Merhaba herkese 2016 1.4 i20 otomatik aldım ve lpg taktırmak istiyorum önericeğiniz veya taktıranlar varsa yardım ederlerse sevinirim
merhaba, forumda taktıranların konular mevcut. obd desteği olan bir kit taktırırsanız problem yaşama olasılığınız oldukça düşer.
Evet şu anda en büyük sıkıntıyı ben yaşıyorum. Kesinlikle tavsiyelere yukarıda yazılanlara uyarsanız daha iyi olur.
vialle liquid SI sıvı enjeksiyon lpg kit kullanıyorum çok memnunum.fiyat pahalı ama gram sıkıntı yok.motor soğutma tertibatına müdahale yok.
Var var lpg olduğu için sıkıntı var zaten, büyük sıkıntılar çekiyordum, sohbet sayfasında konuştuk az biraz, konu araması yaparsanız tavsiyelerde görürsünüz hangi marka nasıl takılmalı, usta çok bilindik gerçekten işin ustası olmalı vs vb
aynı araca 2014 atiker sıralı sistem lpg taktırdım, sorun yok. Yalnız deneyimlediğim bir konuda tavsiyede bulunacağım: ilk başlarda yakıtı farklı yerlerden ve farklı markalardan alıyordum ve sürekli enjeksiyon sorunu ile karşılaştım, araç tekliyordu ve gazda çalışmıyordu, farklı yerlerden (yakıtına güvendiğim ve test ettiğim) ancak, aynı markadan alınca yakıtla ilgili sorun çözüldü.
Atiker gold sıralı sistem taktır enjektörleri prins le aynı kalitede ayrıca arıza lambası ışığınıda yakmıyor kendi kendine minimum ayar yapıyor çok memnunum SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmir'de yağmur otogazda landirenzo LPG taktırdım.çok memnunum.sahibi Bülent beyde çok yardımcı oluyor
Bende cumartesi için randevu aldım.Atiker Grand ile Lovato obd2 arasında kaldım.Büyük ihtimal Grand taktıracam ama yine de ustayla montaj öncesi konuşup karar vericem.Atiker Grand ı araştırmanı tavsiye ederim.
Vsi sistem üst düzey araçlar için yani bence biraz pahalı olur i20 için brc seq32 lovato prins teknomax iyidir
Peki garanti nasil oluyor bu araclarda esimin araci 7000 km de 50 krs alti yok ustu var bende düşünüyorum