19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2016 Huyundai I20 Syle+pan

'İ20 Forum - Club' forumunda i20stylerdem tarafından 27 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. i20stylerdem

i20stylerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    erdem kula
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Herkeze Merhabalar ,
    Geçen hafta itibari ile hyundai i20 Style +Pan aracımı satın alma işlemlerini tamamladım.Kısmet olursa ocak 10 u gibi teslim alıcam.Artık bu sitenin devamlı takipçisi olarak tecrübeli arkadaşların yorumları ile bilgilenicez inşallah.Daha önce 2011 model Renault megan 1.5 dcı edc şanzuman privilage araç sahibiydim i20 nin çıkardıgı bu yeni kasa ve içerisindeki özellikler ile model yükseltmeye karar verdim aracımı satıp 1.4 style +pan manuele geçiş yaptım otomatik olsaydı bile almazdım çünkü hiçbir yarım otomatik araca güvenim kalmadı.
    ARKADAŞLAR SİZE ARACIMIN MALİYETİNDEN BAHSEDİCEM SİZCE FİYAT UYGUNMU OLDU BİLEN ARKADAŞLAR CEVAPLARSA BU SORUMU SEVİNİRİM.
    PANORAMİK CAM TAVAN DAHİL ARACIN FİYATI 63.00 TL +NAVİGASYON 2000 TL + GERİ GÖRÜŞ 350 ÖN FİLM CAMLAR 250 TL BİRKAÇ ARAÇA MODİFİYE EKLEDİM 1250 TL SERAMİK KAPLAMA 100 TL ORTALAMA ARAÇ BANA 66 TL MAAL OLDU SİZCE BU FİYAT CAZİPMİ.
    ARACIMIN RENGİ ÇAKIL GRİSİ (FÜME)
    BEN DAHA ARACIN DENEME SÜRÜŞÜNÜ YOGUNLUKTAN YAPAMADIM ARTIK KENDİ ARACIMDA ARACIN SÜRÜŞ KEYFİNİ YAŞIYACAGIM İNŞ VERDİGİMİZ PARANIN KARŞILIGINI ALIRIZ.

HERKEZE KEYİFLİ VE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM.

2. can01

can01 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    can oguzoglu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    navigasyonu eyer hala imkan varsa dışarda taktırın ve andıroit taktırın nacizane fikrim hen 1700 tl gibi bir rakkama taktırır sınız hen daha kullanışlı ve dısarda taktırmaya karar verirseniz aldıgınız cihazın ram ı 2 falş hafızası da 16 gb olanlar var onlardan tercih edin söyledigim fiyata kamerada dahil

3. i20stylerdem

i20stylerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    erdem kula
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Şuan itibari ile aracım hazır beklemekte,ayın 10 gibi teslim alıcam montajı yapıldı.
    Fakat ben özellikle hyundai tarafından yapılmasını tercih ettim çünkü bu şekilde kendilerinden alıcagım 2 sene bir garanti olucak.
    Ve daha önce daiichi hyundainin kendi navigasyon sistemi hakkında birkaç olumlu yorum duymuştum.

4. gebzetr

gebzetr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fuat çalışkan
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Merhaba aynı araçdan bende aldım nasip olursa ocağın ilk haftası teslim alıcam.
    ben de tavan dahil 62.200 e aldım. hiç aksesuar ekletmedim. zira satarken fiyatı etkilemiyor boşuna masraf oluyor. benim düşüncem

5. gebzetr

gebzetr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fuat çalışkan
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    araç fiyatları çok değişken gebzede 64 e anlaştık geç karar verdim araç satıldı. daha sonra istanbuldaki tüm bayileri aradım zeytinburnunda bi tane çıktı 64500 dedi. ataşehirde 3 tane çıktı 62.300 dedi izmitte çıktı 65 dediler.
    en uygunu nasip oldu.42.300 peşin 20bin faizsiz kredi ile aldım ben
    navigasyonuda internette buldum 800 tl ye garanti kapsamı dışı bırakmadan takıyorlarmış kablo felan kesmeden yapıyorlar böylelikle garanti dışı kalmıyormuş

6. Aykut_25

Aykut_25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Aykut Özal GÖDEKMERDAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Size RFC'den yazdım sanırım.öncelikle üzülerek söylemek gerekirse fiyat yüksek.
    1.4 crdi Elite+smart+pan+metalik 66.700'e aldım. Zaten sizin almis oldugunuz smart farkiyla elite alabilirdiniz. Eger degistirme imkaniniz varsa bi ugrasin. Elite ve style arasinda baya fark var.
    Bu arada bende de megane 3 edc vardı. Sattim ve bu araci aldim.

7. fuat4149

fuat4149 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    fuat
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Banada elit paketi 65 e bıraktılar fakat fazla geldi almadım. Elit pakette navigasyon geri dön. Kamerası 65 bine. 66700 e fazla vermişsiniz. Yeni.aldiysaniz tabiki önceki fiyatları bilemiyorum

8. Aykut_25

Aykut_25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Aykut Özal GÖDEKMERDAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yeni aldım tabi. Siz ne zaman aldınız fiyati

9. fuat4149

fuat4149 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    fuat
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Ben de yeni.aldim.full.ozellik elit pakette 65 bin tl stile.pan 62200. Ulugol atasehir bayiisinden aldım. Elit alacaktım ama 3 bin fark var alamadum

10. fuat4149

fuat4149 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    fuat
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Ödemeyi yaptım. Ocak ilk haftası verecekler. İlk otv yi de onlara odettim

11. fuat4149

fuat4149 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    fuat
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Aracım. 61700 e maal.oldu yani

12. Aykut_25

Aykut_25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Aykut Özal GÖDEKMERDAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ozaman bizde fazla almisiz :)

13. Sanger

Sanger Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar kara
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Arkadaşlar i20 2016 style paket 1.2 aracımin stepnesinin bulunduğu bagaj havuzu macunlu kenarı yani darbe aldıktan sonra macunlanmis gibi acaba hepsi sıfır böyle mi çıkıyor çünkü stepne havuzunun on taraf kısmı da aynı macunlu

14. i20stylerdem

i20stylerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    erdem kula
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Evet fiyatını 2 bin 3 bin fazla ödediğimin farkındayım.Sebebi Ben ayın 30 unda hyundai almaya karar verdim ve bu kararı verdigimde istanbulda 5 adet satıcı ile görüştüm hiçbirinde ne elite paketi nede stile paketi kalmıştı.
    Bende Hoşuma giden bu çakıl grisi Stile aracı almaya karar verdim bu araçta son anda kaporası ödenmiş fakat kredi çıkmadıgı için vazgeçildiignden 2 gün içerisinde boşa düşmüş bir araç.
    Ben aracı 62.850 Cam tavan dahil anlaştım.Ama araca elite yetişsin diye Kamera,Geri görüş ,Modifiye ,ve Seramik boya attırdım.dolayısıyla 67.450 bana maal oldu.
    Sonuçta almışken 3 4 binin cimrilgi yapmak istemedim sonuç olarak satarkende bunları göz önünde bulundurarak stile paketlerin arasında önce olucak.

Tek düşüncem performans ve saglamlığı daha önce hiç hyundai kullanmamış biri olarak biran önce aracıma kavuşmayı bekliyorum.
    Tecrübe edinmiş arkaadaşlar var ise performans ve saglamlık açısından bize birkaçşey söyleyebilir.

15. Aykut_25

Aykut_25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Aykut Özal GÖDEKMERDAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hayırlı olsun diyelim ozaman. 2'mizde ayni araba lardan geldigimize gore en iyi cevabi verebilenlerden olabilirim.
    Öncelikle megane gibi performans beklemeyin. Ama yinede performansi iyidir.
    Sağlamlik acisindan bir kazam olmadi cok sukur. Ama malzeme kalitesi guzel. Elite'de yumusak dokulu kapilar var sizinkinde yok sanirim. Bunun eksikligini megane'den sonra hissedebilirsiniz.
    Megane'den sonra zorlandigm 2 şey var.
    1- anahtarsiz calistirma
    2- yokus kalkis megane gibi puruzsuz calismamasi.
    İ20 agirligi megane kadar var. Bu dezavantaj malesef. Niye bukadar agir anlamadim. Bu yuzden bir clio kadar hesapli yakmiyor.
    Servis konusu 5 yil garanti buda iyi. Ama bakim fiyatlari renault'tan bir hayli yüksek.
    Sizin aracta otomatikkapanan ayna da olmayabilir.bu eksikligi hissedersiniz.
    Renault'ta bulunan çıtırtı olayı hyundai'de bütün tirnaklarda bez bant olmasindan dolayi yok. Bu konuda kafaniz rahat olacaktir

Sonuc olarak arabadan memnunum.

Son olarak arabayi hangi bayiden aliyorsunuz ?
    Seramik kaplama yapiyorum diye dolandiran bayile var. Dikkat edin

Son düzenleme: 1 Ocak 2017
    i20stylerdem bunu beğendi.
  16. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    @i20stylerdem hayırlı olsun,

benim görüşüm sadece navigasyonla ilgili, başka arkadaşların da dediği gibi dışarıdan taktıracağınız navigasyon hem daha fazla özellikli oluyor hem de fiyatı baya uyguna geliyor.

ayrıca hyundai yedek parça fiyatları önceki aracınıza göre daha uygun fiyata geliyor çoğu zaman.

@Aykut_25 ve @i20stylerdem ben de bu aralar 2.el megane3 1,5dci edc bakıyorum, hazır iki kullanıcı bulmuşken sorayım, eski aracınız hakkındaki görüşleriniz nedir? neden bu aracı değiştirdiniz?

ayrıca renodaki servis fiyatlarına göre fazladır demişsiniz ama renonun 80 bin bakımı serviste 1500-2000 arası çıkıyor diye duydum. yani çok yüksek.

farkındayım biraz konuyu saptırıyorum ama bilgi verirseniz memnun olurum.

17. Aykut_25

Aykut_25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Aykut Özal GÖDEKMERDAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    80 bin bakiminda triger degisiyor. O yuzden yuksek. Bide servislerde donem donem %30 a varan indirim ve arac servis bakimliysa %25 indirim oluyor. Bu bahsetmis oldugunuz agir bakimi ben 1100 tl ye yaptiriyordum. Normal bakimlarida 450 -550 arasi oluyor. Bide musteri memnuniyeti baya iyi.
    Ben özel sebeblerden dolayı aracimi sattim. Aklimda hep i20 vardi guzelde kampanya yakaladim ve aldim

Halil bunu beğendi.
  18. i20stylerdem

i20stylerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    erdem kula
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Aracı Maslak HyundaiPlazadan alıyorum,daha teslim almadım ama bu hafta kavuşucam inşallah.Seramik kaplama için garanti alıcam 3 yıllığına hep parlaklık ve diger konulardan anlaşılacaktır seramik kaplama kalitesi.Keşke elite bulabilmiş olsaydım fakat dış tasarımda elite ile Stile arasında neredeyse kapı kenarlarındaki kapı koruma kenarlıklarından başka bir fark yok diye biliyorum.İstanbul sarıyerde ikamet ediyorum birgün belki buluşup Araçlar hakkında konuşabiliriz.
    Siz hangi satıcıdan aracınızı aldınız.
    Şuanda kaç Km yaptınız?
    Son olarak Yol kalkış desteginde sorunmu yaşıyorsunuz?

Bu arada Benim aracım Megane 1.5 edc şanzumandı Megan Edc Şanzumandaa diger tüm yarım otomatikler gibi devamlı Arıza çıkartıyor Özellikle yaz aylarında Şanzımandan gelen ısındı uyarısı ile birlikte kenara çekip 2 3 dakika beklemeniz gerekiyor bu yüzden sattım aracımı.

ozgurcan333666 ve Halil bunu beğendi.
  19. Aykut_25

Aykut_25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Aykut Özal GÖDEKMERDAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende kibedc beyin arizasi verdi . Ve 1 yil sonra yine. Sattim bende .
    Yokus kalkis sadece dik rampalarda calisiyor. Renault gibi en ufak rampada calismiyor.
    Bayrampasa erk'ten aldim ben. Seramik kaplamayi disarida ziebartta yaptirdim. 2 farkli hyundai'den baska arabalar aldik. Seramik yaptik dedikleri halde yapmadilar. Dolandiricilik diz boyu.
    Siz arabanizi alirken baska showromdaki arac kaportasina bakin. Seramik kaplama cok kaygan oluyor. Sanki elinize japon gelmis kurumus ve biyere dokunuyor gibi. Karsilastirin yinede siz.
    Elite disaridan pek fark yok. Dediginiz gibi yan citalar bide bagajda orjinalinden kamera.
    Donanimsal farkliliklar var sadece.
    Aracim suan 1400 km de. Aralik 2 sinde aldim.

20. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaslar ben de de clio 4 1.2 benzinli var gebzedeyim ben de 1 hafta once gittim style pan kalmamis bana da 63.750 dediler ocak 15 gibi gelcekmis 2017 ler ben de bekliyorum clio da bazi kronik sorunlardan cok cektim i20 de de benzer sorunlar okudum direksiyinu cevirince gicirdama ozellikle sogukta, geri vitese gecmeme vsvsvs bunlar varmi araclarinizda tekrar ayni sorunlari yasamak istemiyorum :( bir de aracin cok yaktigi soyleniyor sehir icinde 6 ve uzeri diye okuyorum bazi yerlerde arac sehir icinde 1 litre ile kac km yapiyor acaba ? Bu arada 90 hp dizel araclardan bahsediyorum...

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş