Geçen gün depoyu doldurdum biraz kullandım bugün arabayi yıkadıktan sonra ibre ful gösteriyor km menzil göstergeside 656 km yi gösteriyor yani bilgisayar teorikte hep 656 km gider diyor ibrede ful gösteriyor, yaklaşık 150 km yaptım. Öneriniz var mı ?
Akü (-) kutup'u 15 dak çıkarıp takın. Değişme yoksa Yakıt seviye sensörü yapabilir. Direkt servise gidin. Pc ye bağlanınca belli olur. Aracınız herhangi bir sebepten garanti dışı değilse ücretsiz yaptırabilirsiniz.
Ne güzel keşke hiç bitmese Bencede aküyü çekip deneyin diyeceğim ama teyp kod isteyebilir bence servise sorun
şamandıra üst limitinden daha fazla yakıt doldurulduğu zaman yakıt en üst seviyeden şamandıra en üst ölçüm limitine inene kadar yakıt göstergesi hep full gösterir uzun lafın kısası depoyu çok fulleyince doldurma borusuna kadar yakıt dolar ama doldurma borusu üstte şamandıra daha aşağıda gömülü, Fakat 150km de en az 10 litre yakıt harcanması gerekir, bu durumda depo doldurma kapağı ile deponun üst seviyesine kadar olan bölüm 10 litre hacminde olamaz. O zaman arıza olabilir
Garantiniz var kendiniz kurcalayıp başka sıkıntılara mahal vermeyin çıt ses duyarsanız gidin arabayı servise teslim edin.
normal bir durum olabilir ben depoyu fulleyince 100-150km(sürüşe bağlı) ibre oynamıyor menzilde değişmiyor artıyor bile
Engin bey merhaba.Problemi nasil cozdunuz ve sebebi neymis acaba ogrenebilirmiyiz. Ayni aractan bende de var. ileride bizde ayni sorunla karsilasirsak aklimizda bulunsun.