Arkadaşlar selamlar, 2016 dizel DCT elite aracımı 583269862 ilan nosu ile satışa çıkardım. Ancak sizlere sormak istediğim; bu model donanım için boyasız olanlar 95.000 tl ile 105.000 tl arasında fiyatlar mevcut iken fiyatım 98.000 tl normal midir?
Merhaba, sanirim tok satici ilanlarini referans almissiniz. İlerleyen zamanda bir miktar asagi cekmeniz gerekebilir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırlı satışlar ancak sormak istediğim şu; Bende zamanında halojen farları led yapmak istemiştim ama servisle görüştüğümde garanti dışı kalacağını söylediler. Siz led yapmışınız ama garanti devam ediyor. Nasıl yaptınız bu durumu? Teşekkürler.
Yorumunuz için tesekkür ederim. Aslında sıfır 2018 liste fiyatı aynı araç için 136 800 olunca ikinci elde de 95.000-100.000 civarı normal kalıyor.
Farlarla ilgili bir problem yaşamadığınız sürece genel garanti etkilenmez . Takılan led far arıza ışığı vs sorun yaratmadı zaten ayrıca halojenlere göre watt değeri de daha düşük. Ayrıca soğutucusu düzgün çalışırsa zaten bir sorunla karşılaşmak zor. Bir yıldan fazla kullandım sorun çıkmadı çok şükür.
Hayırlı satışlar. bana kalırsa şuan hepsi pahalı. piyasa almış başını gitmiş. hala da araba alınabiliyorsa para var demekki. ben caydım artık. size hayırlı müşteriler. başka araba mı alacaksınız ne almayı düşünüyorsunz ?
Rengiyle temizliğiyle gayet güzel bir araçmış. Zaten Elantra'yı hep sevmişimdir. Ancak fiyatlar cidden uçmuş, siz üstünüze alınmayın. Kendi aracının kredisinin bitmesine daha 1,5 yıl olan biri olarak "iyi ki altı ay önce satın almışım, iyi ki beklememişim" dedim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
Fiyatlar çok yükseldi, inşallah artık durur hatta düşer, c sınıfı dizel otomatik bir araç 130-200bin aralığında satılıyor, yaşadığım yerde 3+1 güzel katta sıfır bir daire şu anda 170-180binden rahatlıkla alınabiliyor.