Merhaba arkadaslar yurt disindaki izledigim Elantralarin arka farlari 3 tane yuvarlak seklinde fakat bizimkilerde arkada 2 tane yuvarlak yaniyor 3.cu yu sis fari yapmislar.3u birden yandiginda daha hos gorunuyor ama buseferde arkadan gelen araci rahatsiz ediyor.Bunun sebebini bilen varmi yada hepsini birden normal sekilde yakma yontemi yokmu ledleri degistirme disinda.
Merhabalar,yurtdışındakiler de sıralı olarak geliyor bildiğim kadarıyla,bendede aynı araçtan var arka sisleri açınca 3 ü yanmış oluyor ancak arka sisler bildiğiniz far gibi mübarek ,bunun dışında exLED isimli bir amerikan firması modül üretiyor led arka sis ön sis gündüz farı vs. olarak nette bulabilirsiniz,saygılar.
Mürsel abi sonatasına yapmıştı bu sistemi sis lambasına basınca sis gibi diğer zamanlarda parklarla aynı şiddette yanıyordu o konuya uğrarsa yardımcı olabilir belki. Edit: https://www.hyundaiclubtr.com/konu/sonata-nf-2-4-arka-sisleri-parklara-baglama.35321/ Şu şekilde bir konusu da var bu da belki yardımcı olabilir size
Ben ayarlı amerikan park modülü kullanmıştım ama benim araçta normal ampul var. Ledde durum ne olur bilmiyorum. Düşük voltajda daha az parlaklıkta yanarsa ayni yöntem kullanılabilir. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar.Yalniz biz sislere boyle bir modifikasyon yaptigimizda arac garantiden cikarmi.Sonucta arac 4 aylik daha ve toplamda 7 yil garantisi var. Bu arada Mursel bey tebrik ediyorum sizi cok basarili bir calisma olmus daha guzel gurunuyo yeni hali
Kablolarda kesme biçme yapmak gerekli. Normalde elektrikli ilgili bir sorun olursa bahane edip garanti dışı diyebilirler.
Aynen her türlü alaksız da olsa elektrik sistemindeki hatada müdahale olduğunu sayar ve garantiden çıkarır bu arada kesme gerektirmeyen bıçaklı klemens var.
Araç garantili hiç ellemeyin yaptırdığınız amerikan park işleminden bile far ile ilgili bölümleri işlem yapıldığından dolayı garanti dışı bırakıyorlar. Bence orjinal hali gayet güzel duruyor.