Selam arkadaşlar sıfır araç alma planları içerisindeyim, şuan i20'de karar kıldım. Şuanki aracım 2007 accent era 1.5 crdi ve 4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım hyundaiden memnun olduğum için yine hyundai almak istiyorum. 2015 model 1.2 Style+ almayı düşünüyorum ve liste fiyatı şuan 43.600tl, size sorum yakın zamanda alan var ise ne kadara aldı, ne kadar indirim yaptırabildi, hediye bir şeyler alabildi mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Forumda alan birkaç kişinin konusu vardı bilgi için onları inceleyebilirsiniz. Bir de 1.5 eradan sonra performans açısından 1.2 de umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Sağol hocam. incelemelere başlayacağım tüm forumları. 1.5 era'mı henüz satmayı düşünmüyorum açıkçası i20'yi babama almayı düşünüyorum. Senede 15-20bin km yapan biri olarak erayla mutluyum hem performans hem yakıt açısından hiç üzmüyor şükür
Dün itibari ile aldım. Cam Filmi + Orjinal Kavucuk Paspas + Yangın tüpü + İlk yardım cantası 42.000 Tl Konfor ve Cekiş Gayet iyi olduğunu söleyebilirim. Önceki Arac 1.2 2006 Palio
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Ben 2014 kasımın son haftası aldım i20 1.2 style paketini arca camlara 2 numara film ilk yardım çantası yangın tüpü ve orjinal olmasada gayet kaliteli paspas takımı toplamda ban 39.500 e geldi aracımdan gayet memnunum performans açısından gayet ideal 1.2 motorlu araçlara göre iyi bir araç