Yakıtı yüzünden hiç alıcı gözüyle bakamadım bu araca Bahsettiğin aşağıda gönderdiğim araç ise siteye yayınlanan fiyatın 1.000 Tl aşağısı. (Arabamı alıcağım zaman i20'dende, Polo'danda liste fiyatından ortalama 3.000 TL indirim yapmışlardı Tabi her aracın talep olayı haliyle indirim olayı farklıdır) 2015 Model Yılı Tavsiye Edilen Kredili Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Peşin İndirimli Liste Fiyatı ix35 1.6 GDI STYLE (BENZİNLİ) 73.500 TL 65.990 TL
Citroen c5 2010 17 cant. Arabamı 43000 sayacaklar. Bu fayda olacak ...65000 ide birkaç bayiye sordum en düşüğü bu.
Merhaba aynı araçtan arkadaşımda da var. Araçtan olmasa da yakıtından oldukça şikayetçi.Bu aralar tüp taktırmayı düşünüyor.Tüpün fiyatı 2500 ile 7000 arasında değişiyor.Yine de karar sizin.
Aceleniz yoksa 3-4 ay içinde/sonra yeni kasası gelicek. İşte o an Hyundai bayilerinin ikinci el departmanları eski ix35lerle dolup taşıcak. O zaman uygun fiyata ya sıfır ayarında ix35 alırsınız. Ya da bütçenize göre yeni kasasını alırsınız. Ama yakıt olarak yeni kasasından ümitlenmeyin, sadece daha performanslı olacak.
Kilosuna boyutuna ve motoruna göre yakıtı ekonomik bir araç. Benzin 5 lira olmasa sıkıntı yok Ben bu aracı bu gün alsam dünden lpg siparişini verirdim lpgyi seviyorum D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benzin pahalı evet ona itirazım yok ama bence yinede fazla yakıyor dengi araçlar şehir içi 8-9 lt yakarken bunun 11.5 lt yakması küçümsenmeyecek bir fark. Araç güzel alan kişiyi tatmin eder ama yakıt beter eder.
8-9 normal tüketimi 11-12 yaktırana bakmak lazım hatta @Köksal benim aracımın otomatiği ile benim kadar tüketimi oluyordu. Demekki ben sert kullanıyorum bir miktar. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi