Merhaba arkadaşlar düşük kilometreli temiz i20 (2015) aracımı tercih ederdiniz yoksa 100 bin kilometreye yaklaşmış golf (2010-2012) aracımı tercih ederdiniz? İkiside manuel ve benzinli
merhaba, golf daha iyi bir araç ama çok km yapıyorsanız lpg siz üzer. ben çok km yaptığım için i20 tercih ederdim. beklentiyle alakalı bir konu.
Cok paraniz varsa gerekli olmaz Gerci ayda 1500 km yapip benzinle binicem diyorsaniz golf da gerekli olmaz
Golf araç olarak daha iyi ama i20 alır, lpg taktırır binerdim hatta madem yıllık 18000 yapıyorsunuz dizel bakin derim.
Golf kaliteli bir araba, İ20 de çok güzel araç. Yeni her zaman yenidir. Yılda 18.000km yapıyorsanız dizel daha uygun olacaktır. Benzin fiyatları malum, tsi motorda bastıkça yakan bir motordur. 1.4TSİ Tiguan aracımla 4 sene test ettim.
Lpg den uzak durun sifir km aldigim clio 4 umu 3 senede yedi bitirdi toparlayamadim satip dizel i20 aldim hayatimda yaptigim en iyi sey buydu sanirim ...ben de yilda en az 25 bin km yapan biriyim ayrica cam tavan i20 yi hicbir golf e degismem LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzinli bineceğim yakıt hesabı yapmam kaliteli, konforlu, performanslı, yol tutuşu iyi olsun diyorsanız golf. Lpg li bineceğim parçası ucuz olsun, işimi görsün modeli yüksek olsun derseniz i20. İkisi farklı sınıf araç beklentinize göre karar sizin.
Arada zaten segment farkı var. Bu bağlamda iki aracı karşılaştırmak yanlış. Sizin karar verecemeniz gereken kriter model olarak yeni bir araç mı almak istiyorsunuz, yoksa daha eski bir model mi? Kendi düşüncem daha yeni modelini almak yönündedir her zaman.
yeni araç toplamda daha az sorun çıkartır, ortalama kullanımda her ikisi de aynı litre yakacaktır, duruma göre 7-8 litre civarı olur. yılda en az 7 bin tl benzine para vereceksiniz. golf'e lpg taktırın, mümkün değilse i20 alıp lpg taktırırsınız.