Araç bugün tanıtılıyormuş. Fotoğrafları yok.İnternette de gezindim birşey göremedim. var mı haberi olan
http://thekoreancarblog.com/2015/02...:+thekoreancarblog/dVhF+(The+Korean+Car+Blog) Bu linkten daha kaliteli görüntülere ulaşabilirsiniz . Ben cidden çok beğendim şimdi gönül rahatlığıyla alınabilir işte
1.7 dizel nedir ya.? sırf araba satılmasın diye uğraşıyorlar sanki, gül gibi 1.6 dizel motorun var, geçtim çift kavramayı, koy 6 ileri tam otomatik şanzımanı 1.6 dizel motorla, sınıfının lideri ol. çok mu zor bunu yapmak.?
Aynen katılıyorum sana 1.6 dizel koysa inan ki yok satar Honda'nın nasıl 1.6 si varsa sende koy be kardeşim ne inatciymis bu koreliler bizim lazlari geçtiler)))
Bugün tanıtılan araç sanırım Amerika versiyon. Cunku kararan dikiz aynasu yol ve mekanik el freni mevcut. Avrupa, yani bize gelecek versiyonlarda elektromekanik park freni olmasi muhtemel. Kararan dikiz aynası kesin olacak zaten. 1.6 t gdi 7 dct ve 1.2 t gdi olması güzel. Dizel de yine beklediğimiz 1.6 yok. Sağlık olsun. En azından az yakan çok kaçan benzinli motorlar var