Aracımı bu gün aldım. 2015 Elantra Mode teknik donanımında alarm gözüküyor ama aktif değil sanırım. Nasıl aktif oluyor? Yardımcı olabilecek biri varmı?
Öncelikle , Hayırlı olsun , aramıza hoşgeldiniz. Aracınızda muhtemelen pasif alarm var. Test etmek isterseniz eğer , aracın içinde oturunuz , kapıları kumandadan kitleyiniz , capslocku kapatınız , 30 sn sonra kapıyı açınız.
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. O alarm dediği herhalde erada da var kapıyı kumandadan kilitleyin anahtar ile açmaya çalışın muhtemelen alarm ötmeye başlayacaktır. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
teşekkürler sağolun. resmi sitesinde yazıyordu. kendi anahtarı olunca sistem sıkıntı algılamaz başka bir anahtarla da zorlama yapmam. cevabınız içinde teşekkürler. kullanan biri yok mu forumda acaba.
Forumda tamamen büyük harf kullanmıyoruz. Düzeltmemeniz halinde konunuz silinecek. Aramıza hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. Mesajınız düzenlendi dikkat ediniz sonraki konu ve mesajlarınızda. Arkadaşlar belirtmiş pasif alarm var.
Klavyedeki büyük harf ile yazma tuşu hafif bir dokundurma olmuş orada. @L&M arkadaşın belirttiği gibi aracın içine kendinizi kitleyin bir süre bekleyin sonra kapıyı elle açın
bende diyorum araba ve capslock ne alaka dedim neyse teşekkürler. peki bu pasif alarmı aktif hale getirme ( dışarıdan kumanda ile kilitleyince kapı zorlamasında veya çarpma gibi sarsıntılarda çalacak şekilde) şansımız yok mu?
Eğer bu elentradaki alarm benim focusta olduğu gibiyse; kumandadan kitleme tuşuna 2 kere basınca devreye giriyor. Kaput, bagaji,kapıları falan anahtarla açmaya çalışırsanız korna sesi ötüyor. Ama siz en garantisi kitapçığı okuyun.