Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2015 Clio İcon 1.5 dci kullanan üyelerimiz varmı

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda amarulas tarafından 18 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Merhaba arkadaşlar sorum başlıkta yazmakta 2012 i20 otm vites arabamizi 12 bin km de olduğundan kolay bi şekilde elden çıkardık çünkü araç 100 km de ortalama 9.8 lt/100 olarak göstermekteydi ve ben düşüremedim hiç ve ikinci el bi 320ci filan ona binsem daha iyi diye düşündüm bana göre aşırı fazla yakıyodu bende araştırmalarım sonucunda clio almaya karar verdim araç kiralama şirketlerinden bi kaç tane kıralayarak toplamda 1 haftalık deneyimim oldu ve aracın yakmadığını fark ettim İzmirdeyim şehir içi 4.2 lt yi geçmedi gazladım okadar çok 5.8 üzerine çıkmadı uzun yolda ise 3.8 lt aldım ayrıca R sound effect adlı bi uygulama vardı araç içinde bi hoparlör ile v6 motor sesi clio rs sesi filan çıkartıyodu ve çok doğal şahsen babam arabada egzozmu var diye sordu araçkonforlu peder beydede 2008 1.5 105 hp lik megane var bi reno daha sıcak geliyo uzun vadede kullaımda sorun çıkarırmı kronik bişeyi filan varmı motoru yeterli geliyomu araba dengelimmi virajda yağmurlu havada filan kullanan uyelerimizden veya bilenlerden cevap alabilirmiyim ?

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yakıtı ve gücü sizi memnun edecektir. Ama diğer konularda çok fazla beklenti içine girmeyin bence.

berkelantra bunu beğendi.
  3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    benzinli otomatik bir araç ile dizel düz vites bir aracı karşılaştırmak zaten yanlış olur. orta konsol çirkinliği ve lansman rengi haricinde başka bir renk tercih edilirse güzel araba.

Ersin bunu beğendi.
  4. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Renault araçlara içim ısınamadı, sert bir kullanımı var. Konfor açısından Hyundai i20 sonrası Renault clio pişman edebilir diye düşünüyorum.

5. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    yakıt harici memnun edeceğini sanmıyorum uzun vadede

6. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Az yakar iyide kaçar piyasa arabası i20 den sonra bence daha iyi gelecektir arkadaşımın annesine en fullünü aldılar 60 küsürdü sanırım gayet memnunlar

iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi

7. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    keşke LPG yi deneseydiniz ama yine de hayırlı olsun siz kullanıp beğendiyseniz çok yoruma ihtiyaç yok aslında ya

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    60 verip clio'ya binmek :) motor tüketimi hariç sıfır kalite. pejo bakın bence, en azından kalitesizde olsa donanım var :)

berkelantra bunu beğendi.
  9. 81081

81081 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    79
    Ad Soyad:
    Mahir Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Kia
    Benim babamda var 2013 model icon clio sporttouner genel olarak cok memnunuz motor olarak 1,5 dci 90 bg
    Aracla duzce ankara ankara duzce c.c le 120 km sabit hizla gittim geldim yol bilgisayari 4.3 gosterdi birde aracta orjinal olarak sactan karter koruma var
    [​IMG][​IMG]

10. can01

can01 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    can oguzoglu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    benzinli otamatikle dizel karsılaştırmak biraz uygun olmammış 4 senedir dizel kullanıyorum sehirici istanbul ve trafikden bahsediyorum 6 litre ve devirli kullanırım sıcak havalarda 5,5 litre uzun yolda allah ne verdiyse kullanırsam 5 lt re adam gibi 90-120 arasında kullanırsam 4 litre ama bende yıllarca reno kullandım simdi binmem bence i20 yeni kasa panlı bir dizel bu işi görür :)

11. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    60 bin lira o araca verenleri anlamıyorum benim çevremden biriside aldı en ful dizel 60 a yakın bir para verdi o kadar para veren adam 10 daha bulur alır i30
    insanları anlamak zor :D

cenker_baba bunu beğendi.
  12. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    60 liraya blue alınırdı sıfır. :D

13. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    60 lira sende bende olsa almayız ama maddiyat yönünde sıkıntı olmayan birisi ve clio emsali bir araç almak istediğinde artı full olunca böyle oluyor çok yadırgamamak lazım 0 km a1 80 kağıt ama 10-15 yaşında bir a8 de 80 kağıt

getz34 bunu beğendi.
  14. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İkisi arasında çok farkmı var clio ve blue arasında ben bilmiyorum

15. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Yakıtı iyi, yol tutuşu iyi siz kaç beygirliğini kullandınız bilmiyorum ama alt devirlerde araba çok ölü hatta bitik, ön tampon yere çok yakın fren yapsanız tampon yere sürtüyor neredeyse, hafif tümseklere falan frenleyerek girseniz tampon sürtüyor. İçi de çok dar, Alınmayacak araba değil ama o paraya çok, o paraya gitsin dizel Leon alsın o da az yakıyor

16. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Yolda karşılaştığımda bu arkasında dCi yazan yeni clio ları geçip sollamak çok zor oluyor benim için, yokuşta rampada falan çok hızlılar viraja da o hızla giriyorlar bir kaç kere peşinden yardırdım dCi clio nun zor yakaladım. Bi ara benimde yakından izlediğim favori otomobillerimden biriydi yeni clio, ama fransız otomobilleri geleneksel uzakdoğu otomobilleri yanında bence çok da iyi değiller. Geçen bizim bi akraba clionun içine 6 kişi falan doluşup geldiydi. Benzinlisi güç manasında tırt, bir diğer seçenek olan dCi motorun o kadarda dayanıklı olduğu söylenmiyordu eskiden çevrede, bir önceki nesil dCi lar için devrinde kullanılmazsa ömrü 150000km yi geçmez deniliyordu halbuki en dandik hyundai crdi yi ne kadar hırpalarsak en çok turboyu dağıtıyormuş başka da birşey olmuyor. Yılbaşına kadar çok pahalı değildi ama şimdilerde fiyatıda uçmuş.

17. berkelantra

berkelantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Berke ÇELİKKAYA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    arkadaşımda 1.5 dci 90bg edc icon vardı okula gidip geldik bir süre araba gerçekten çok az yakıyor tam öğrenci arabası tasarımı hoş çok rahat ve ortadaki ekran işlevsel. ama ses sistemi opsiyonel bass reflex olan sistem olmasına rağmen adıyla çelişkili bir şekilde bass vermiyodu zaten opsiyonel olmasına rağmen güzel sesi yoktu tamin etmiyordu, yüksek hızda yolda gezme rüzgardan etkilenme içeriye yol gürültüsü bakımından sıkıntılı bir araç izolasyonu iyi değil zaten arkadaşım ondan dolayı satıp megane aldı. ben bu aracı sadece şehir içinde kullanmak için rahatlığı ve tüketimi göz önüne alınarak alırım başka koşulda almam

18. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    herkeze yorumları için teşekkür ederim 60 bin tl ye bi çok araba alınablir fakat yeni kasa i20 crdi test imkanım olmuştu sabit hızda gittiğinde yakıtta sorun yokta dur kalklarda biraz fazla harcıyor sebebi ağır olması clio sanırım 350 kilo daha hafif evet ruzgar sesi geliyor ses sistemi sorun değil onu ayarlarız ben öğrenciyim şehir içi çok geziyorum bide en fazla gittiğim yol otobandan 50 km dahada fazlası yok fazla para vermiş olucam ama en azından askere gidene kadar kullanmayı düşünüyorum benim öle sağından solundan ses geliyo rahat değil kasisler arabanın içinde hissettiriyo filan öle takıntılarım yoktur veya trim sesleri filan umrumda olmaz :) bana biraz performanslı olsun gaza basınca tepki versin bide az yaksın yeter en iyi alternatif clio kalıyo güç ve ekonomi bi arada

19. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Israrla Seat Leon 1.6 tdi alın dersem sizi büyük bir yanlıştan döndürecekmişim gibi geliyor :) Tabiki siz bilirsiniz ama bi bakın derim

20. cenker_baba

cenker_baba Guest

son kasa clio alan arkadaşım car daha öncede foruma yazmıştım marka belirtmeden. farı kırıldı 15 gün bekledi araba serviste :) ben kaza yaptım sağ taraf full değişti kapılar çamurluklar vs 5 günde aldım aracı servisten hakkınızda hayırlısı olsun

Bu Sayfayı Paylaş