Araç Muayene Fiyat Listesi Her yıl Aralık ayında T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda araç muayene ücretleri belirlenir. Güncel fiyatlar aşağıdaki gibidir: 2015 Yılı Fiyat Listesi Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker 245,44 TL Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork 181,72 TL Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet 93,22 TL Ödemeler nakit olarak kabul edilmektedir.
Bende zam gelecek diye yılbaşından önce 165 liraya yqptırmıştım C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muayene ücretleri malum takatının üzerinde vatandaşın , ikinci ilginç durum , devletin bir çok resmi kurumlarında ( vergi dairesi , belediyeler , tapu dairesi vb. gibi ) kredi kartı geçerli olurken , bu Tüvturkte kredi kartı geçmiyor , ulaştırma ve maliye bakanlıklarının sözü galiba burada geçmiyor , bir ara ulaştırma bakanı yakında Tüvturkte kredi kartı ile ödeme yapılabilecek diye ama maalesef olmadı , bu Alman grup nakitle çalışıyor , aynı zamanda bu kadar nakit bir güvenlik sorunu da oluşturur , fakat adamlar nakit istiyor , devletin ülkesindeki motorlu taşıtlarının muayenesi için bu işi yabancı bir kuruluşa vemesi bile bence yadırganacak bir durum , adam gibi kendi vatandaşımızın araçlarının muayenesini yapacak halde değiliz demekki , adamlar kurmuş düzeni darphane gibi para basıyor , istasyon binaları ile içindeki müştemilattan başka bir yatırımları mı var.
Doğuş grubu mantığı muayene istasyonlarındada sürüyor. İşinize gelirse diyor. Nasıl olsa mecburen yaptıracaklar diyor.
Devletimiz ben yiyemedim ben yapamadım elin almanı yapsın demek zaten daha örnekler artırılabilir türktelekom tüpraş tekel uzar gider zaten bir şeyde kalmadı